resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2439
    mario jardel sonrası yaptığımız ilk "heycanlandıran" transferdi bu saçkıran hastalığından muzdarip, teknik direktörüne her daim tepkili tripkolik kardeşimiz. koskoca 7 senede fenerbahçe'den devre arası kaçıp ilk maçındaki hattrick dışında kayıpları oynayan revivo ve posası çıkmış frank "kısa düştü" de boer hariç taraftarı havaalanına yığacak, forumlarda nöbet tutturacak, onları geçtim taraftarın kendi arasında "vay be" diyebileceği bir transferimiz dahi olmamıştı. aynı 7 senede ariel ortega, mateja kezman, nicolas anelka hatta stefan appiah gibi adamlar teker teker suyun karşı tarafına iniş yapmış; türkiye liginde efsane olacak alex de souza gelip icraate başlamıştı. meydan o kadar boştu ki beşiktaş bile john carew gibi bir adamı getirebilmişti.

    işbu ahval ve şerait içerisinde bu kardeşimizin transferi olması gerekenden milyon kat büyük bir olay olmuş; gerek yılların suskunluğundan bunalmış(!) taraftar, gerekse 7 senede yazdığı 3147255147 ismin hiçbiri gelmediği için günah çıkarma peşindeki galatasaray medyası(!) mal bulmuş mağrubi edasıyla sarılmıştı kendisine. formalar, tshirtler, atkılar falan basıldı kendisi için. rahmetli özhan canaydın kendisinin transfer haberini çorlu'da taraftar derneği açılışında vermiş, hatta bazı ulusal kanallarımız ana haber bültenini kesip son dakika olarak bu haberi vermişti. vasatın bir tık üstü bir adama bunu yapan ülkenin drogba yeşilköy'e indiğinde sokaklara çıkıp saygı duruşunda durması gerekirdi ya; neyse...

    çok itin götüne sokulacak bir adam değildi aslında ama kendisi biraz yaratılan bu suni havanın biraz da götü kalkık oluşunun kurbanı oldu. yaz boyu pompalanan suni havaya bir de sezona yaptığı bomba gibi başlangıç eklenince rüzgarı da arkasına alıp iyiden dünya starı muamelesi görmüştü. mecidiyeköy'ün "lincooln lincoolnn"diye inim inim inlediği günler başta keyifli olsa da sonradan ızdıraba hatta iç kavgalara sebep olmuştu. krizler içinde koparılan şampiyonluk sonrası yaşanan bol hezimetli, kadıköy'e metrobüs hayallerinin guerrero'ya takıldığı sezon içinde gerçek kalibresinin yaratılan algıdan farklı olduğu gerçeği ortaya çıktı. canı sıkıldıkça tası tarağı toplayıp brezilya'ya gitmesi kabak tadı vermeye başladı. nitekim sezon sonrası bir dönem avrupa'da izi sürülse de kendi haline bırakılmış, daha sonra ülkesine dönerek dünya futbol sahnesinden çekilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın