resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 450
    sene bitmeden dediğim gibi, nasıl olsa avrupa kupası yok ya fatih terim hem milli takımı idare etsin hem galatasaray'ı işine gireceklerdi ya da takımın zaten bir teknik direktörü var devam ediyoruz ayağına yatacaklardı.
    bu yönetimin başka bir teknik direktör getirme, getirse dahi riekerink'den 1 tık fazlasını getirebilme kapasitesi, tecrübesi ve çapı yok.
    onların odak noktası malum riva ve florya arazileri.
    lafa gelince biz kulübün sahibiyiz, batıya açılan pencereyiz diyenlerin kulübü ne hale getirdiği ortada, isimleri geçiniz olaylara bakın alt yapı sorumlusu diye getirdiğin adam 6 ay sonra a takım teknik direktörü, süper planlama.

    geçen sene yaptıklarına saygı duymakla beraber, tıpkı hamza hamzaoğlu'nun sene ortasında gelip 3 kupa alması ardına çok kötü bir sezon geçirmesinde ki temel neden "oyuncular istediği teknik direktörü kral yapar istediğini gönderir" gerçeği orada olduğu sürece kendisinin başarılı olacağını düşünmeyenlerdenim, yola çıkmadan gereksizleri atmazsa sene ortasında o gereksizler onu çok pis satacaktır.
    eline bahçe makası değil, balta alıp köklere inecek birileri lazım ama onu bulacak, getirecek ve arkasında duracak çapta insanlar tarafından yönetilmiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın