resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10669
    egosunu kontrol altına alabilseydi bugün üst üste 5. şampiyonluğumuza koşuyor olacağımızdan emin olduğum teknik direktör.

    ama usta bu adam hep başkanlarla takıştı. başkan yahu. kulüplerin 1 numarası. sen onların önüne ne yapsan geçemezsin. geçmemelisin zaten. fiorentina'ya gitii başkanla takıştı, milan'a gitti başkanla takıştı, en son bizde ünal aysal'la takıştı.

    zorun neydi amına koduğumun yerinde lan. kral gibiydin burada. 20 milyon taraftar sana "baba" gözüyle bakıyordu. avrupayı sallamaya başlamıştık. real'den 6 yediğimiz maçın ilk yarım saati türk futbol tarihinin zirve oyunuydu. belki yine çıkardık gruptan. chelsea'ye öyle daha baştan teslim olmadan son saniyeye kadar acı çektiridik. geçen sezon ki grubu bile zorlardık senle. bu sene ki grubu muhtemelen lider tamamlardık.

    ama sen ne yaptın. "ben eleman değilim" dedin. buna gerek yoktu aga. sen bizim gözümüzde eleman değildin ki zaten. göz bebeğimizdin bizim. ne vardı alttan alsaydın. ne vardı "ben kalmak istiyorum ey galatasarylılar, ama bunlar benim altımı oyuyor" deyip topu bize atsaydın. ulan o zaman senin kılına dokunanı çıkarır mıydık arenadan. aysal bile olsa bu.

    sanki koskoca ülkede milli takımın başına geçecek senden başka adam yoktu anasını satayım. fener haşortmanlıyı verseydi, trabzon şenol güneş'i bıraksaydı, bursa ertuğrul sağlam'a yol açsaydı da sen gitmeseydin lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın