• 4462
    futbol ölüm kalım meselesi değil. özellikle sözlükte yazanlarına tavsiyem keyfini çıkarsınlar.

    takımın şampiyon olmuş. wesley sneijder ve muslera gibi iki tane dünya çapında futbolcun var. üstelik adamlar kulübü galiba türk oyunculardan daha fazla seviyorlar. transfer sezonunun başı.

    bırakın amk hamza hoca çapsız, yönetim transferden anlamıyor laflarını. daha hiç bir şey ortada değil. yarın takıma kimler katılır bilmiyoruz. keyfini sürün tadını çıkarın.

    bakın durumu bir örnekle açıklayayım. tarih 1 ocak 2013. galatasaray yönetimi sözlükte transferde ağır kaldığı gerekçesiyle fena şekilde eleştiriliyor. en beğenilmeyenlerimden azıcık üslup konusunda ayarımın kaçtığı bir entry. (bkz: #1131179) özetle diyorum ki, aynı bu günkü gibi sabredin. dereyi görmeden paçaları sıvamayın. ve sonuç, gelen sneijder ve drogba...

    abi bekleyin. bu işlerde gizlilik esas. kimlere yöneldik bilmiyoruz. inanmayın hoca ile yeni görüşecez laflarına. dursun özbek 7 aydır yönetici, hoca 6 aydır başımızda. mümkün mü bir transfer çalışmasının yapılmaması. misal boateng kulübü favlıyor, sneijder'i retweetliyor...

    endişeleneceğimiz bana göre tek konu var. o da federasyon seçimleri. bu ülkede adaletsizlik hep olagelmiştir. fakat ilkesizlik galatasaray spor kulübünün alıştığı bir şey değildir. benim en büyük endişem gidip de demirören'i desteklememiz. dedikodusunun ortamlara düşmesinin üzerinden 1 gün geçti, hala yönetimden bir yalanlama gelmedi. eleştirecekseniz, sinir olacaksanız buna sinir olun.

    futbolda başarı gelir ya da gelmez. rakiplerin var. bu sene daha önde olabilirler. bunlar normal. elinde genç ve hamza hoca'nın kullanmaya niyetli olduğu kaliteli adamlar da var. emre çolak, bu sene çok şey beklediğini açıkladığı sinan gümüş, bruma... bunların performansını görmedik. takıma katılacakları bilmiyoruz. artık anlayın sabri yedek olması amacıyla kontratı uzatılmış bir oyuncu. seneye sağ bekimizde pek süre almayacak.

    özetle size benim gibi yapmanızı ve güzel bir futbol oynayan galatasaray hayalleri ile kendinizi mutlu etmenizi öneriyorum. hamza hoca'ya güvenmiyor olabilirsiniz ama kendisini mourinho'ya benzeten sneijder'e güveniniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın