• 12377
    sonuna kadar şampiyonluğu haketmiş takımdır. ama...

    1- süper ligdeki fizik olarak en yumuşak, en zayıf takımlardan biriyiz. ayrıca en hantal takımlardan da biriyiz. çabuk çıkan, hareketli takımlara karşı çok zorlanıyoruz. yeni sezona hazırlanırken mutlaka bu durum göz önünde bulundurulup ona göre transfer yapılmalı.

    2- selçuk-melo hakkında ne yazsam ofsaytlanıyor ama söylemek zorundayım şampiyonlar ligi için bu ikili orta sahada çok yetersiz. melo ağır, sert, laubali. selçuk yumuşak ve hantal. süper ligde idare etseler de avrupa'da olmaz bu ikili. en azından birinin yerine daha dinamik, daha sert, daha tempolu bir orta saha gerek.

    3- burak-umut forvet hattı olmaz. %100 kaliteli bir golcü gerek. vücudunu iyi kullanan, teknik, süratli ve güçlü bir forvet şart.

    4- chedjou yerine daha çabuk, daha kaliteli, daha konsantre, daha lider vasıflı bir stoper bulmamız lazım. yoksa yine ş.ligi'nde büyük hüsran yaşarız.

    5- sağ açık için yasin gibi adam eksiltebilen, dikine giden, aklıyla oynayan bir kanat alsak çok iyi olur. tabii arkasında sabri olmaması lazım. duygusallığı bırakmalıyız. sağ kanadı yeni baştan yapılandırmalıyız. sabri'den en fazla rotasyon oyuncusu olur.

    6- yedek kaleci de şart oğlu şart. g.değirmenci ismi geçiyor umarım faydalı olur.

    7- sneijder ile mutlaka sözleşme yenilenmeli. kulübü sahiplenen, kalbinde hisseden bir oyuncu. böyle yabancı oyuncular bulmak zor. aynı şeyleri melo için söyleyemem. melo artık takıma zarar veriyor. şampiyonluk yolunda takımı yakabilirdi.

    8- telles bana hiç güven vermiyor. çıtkırıldım bir futbolcu. üflesen düşecek izlenimi veriyor bana. ayakları yere sağlam basan, hücumda daha aktif rol alan bir sol bek şart bence.

    9- hamzaoğlu artık büyük düşünmeli. anadolu takımı çalıştırmadığının farkına varmalı. ona göre transfer hamleleri yapmalı. takımın ihtiyaçlarını iyi belirleyip, fazla ekonomik yaklaşmamalı olaya. onun için artık her şey şimdi başlıyor bence. rocky 1 filmindeki rocky balboa gibi şimdi. başarıyı kazandı. bunu sürdürebilmesi için kazandığı başarının altında ezilmemesi lazım. umarım üstüne koyarak devam eder. kimse anasının karnında teknik direktör olmuyor. umarım hatalarından ders çıkararak daha iyi bir teknik adam olur. bu kariyeri kendi çizdi. daha büyük bir kariyer elde etmek onun elinde. ama dediğim gibi büyük düşünmeli ve vizyonunu geliştirmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın