• 306
    bilenin bilmeyenin hakkında ileri geri konuştuğu spor. hadi futbolu falan küçüklükten beri izler ve yorum yaparlar çünkü fikirleri vardır, izleyerek öğrenmişlerdir. küçükken mahalle maçlarında öğrenmişlerdir. amma velakin bu sporu yapmadan öğrenilmez. hatta yapıp öğrenemeyenler bile çok fazladır.

    adam çıkmış 2 sene ağırlık kaldır, o kadar zaman harca 6 ay yapmadığın zaman sönüyor diyor. ulan beynini evde bırakıp yola çıkmış seni bütün sporlarda 6 ay ara verince eski formundan uzaklaşırsın. futbolcular 2 ay sakatlandığında aynı mı oluyor? sürekli aynı görüneceksen kaslara kan pompalayacaksın. 2 sene önceki haliyle 2 sene sonraki hali bir mi oluyor? 2 senelik süre boyunca fit olduğunu niye söylemiyorsun.

    üstelik bu sporu hakkıyla yapmış insanlar isterse 2 sene sonra bıraksınlar hayatlarının geri kalanında bilinçli yaşarlar. neyin zararlı olduğunu, neyin kilo yaptığını, neyin insülünü yükseltip yağ depoladığını çok iyi bilirler. hayatlarının geri kalanında doğru düzgün beslenirler ve nasıl kilo verileceğini bildiklerinden aldıkları fazla kilolaru çabucak verebilirler. çünkü metabolizması hızlı çalışır.

    ya kanka bunu yapanlar gay oluyormuş. ulan muhasebeci olanlar diplomat mı oluyor? insanın içinde gaylik varsa bunu niye hobilere ya da mesleklere göre sınıflandırıyorsun? içinde gaylik varsa herkes gay olur. kullandığın supplementlerle ne alakası var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın