• 240
    galatasaray'in hakkiyla kazandigi maç oldu. evet ilk devre cok kotu oynadik ama fenerbahçe'nin bu devrede aman aman bir atagi var da ben mi goremedim? emenike ile bir pozisyon yakaladilar o da orada daglara taslara vurdu. biz cikmayi beceremedik ama onlarda da is yoktu. ikinci yari arzulu basladik ve daha 38. saniyede pozisyon bulduk. sonra alves sahneye cikti ve macin tek hakimi galatasaray oldu. sneijder ise gecenin adami oldu, tum dunya basininda mansetlere cikti. oyuncularla ilgili notlarim soyle:

    fernando muslera: iyi oynadi. soylemeye gerek dahi yok zaten, hep iyi oynuyor.

    veysel sarı: gereksiz tepki gordu. vasatti. hep vasat zaten.

    aurelien chedjou: sezon basindan bu yana surdurdugu iyi formunu korudu.

    semih kaya: emenike'ye karsi zorlansa da ismail eagle'in onu cikarmasiyla her topu aldi.

    tarık çamdal: ilk yari hic cikamadi ama ikinci yari sol acik gibi oynadi. vasatin ustuydu. iyi degildi.

    felipe melo: macin adamlarindan. hemen hemen her ikili mucadeleyi kazandi. tek hatasinda kadlec net pozisyon yakaladi ama atamadi. haftaici yasadigi saglik sorununa ragmen ozveriyle sahada kaldi 86 dakika.

    hamit altıntop: 86'da melo'nun yerine oyuna girdi ve galibiyet gollerimiz de sonrasinda geldi :) buyuksun hamit :) saka bir yana bu takimin onun futbol aklina ihtiyaci var.

    selçuk inan: ozellikle defansif olarak katkisini begendim. ofansta vasatti.

    blerim dzemaili: vasatti. oyundan daha erken cikabilirdi. 66'da umut degisikligi gecikmisti.

    umut bulut: son 30 dakika sahadaydi. dogru dizilisimizi bulduran degisiklik onun girisiydi. cok net bir pozisyonda kafayi aglara gonderebilse macin adami olabilirdi.

    olcan adın: sneijder haric takimimizin en iyi ve isteklisiydi. yoruldu sonlara dogru ve birkac top kaybi yapti. 82'de çolak ile degismesi dogruydu.

    emre çolak: oyunda 13 dakika kaldi ve safi olumlu is yapti. bu orta sahanin onun yetenegine kesinlikle ihtiyaci var.

    burak yılmaz: maalesef cok kotuydu. uzgunum onun adina.

    wesley sneijder: yildiz nediri tum dunyaya gosterdi. ali sami yen'de ikinci fener maciydi ve ikinci kez maci alan adam oldu. iste yildiz budur. goller mukemmel, denemeler mukemmel, hirsi mukemmel, durusu mukemmel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın