• 236
    derbi günü gündüz minik bir kaza geçirdim. gözüme bir parça saplandı ve içinde parça kaldı. tüm gün beni rahatsız ediyordu ama inatla doktora gitmedim akşam 5-6 sularında. aklımda sadece bu maç vardı. düz bakarken korkunç bir şekilde batıyordu ama televizyona yanlamasına oturup gözlerimi sola çevirerek baktığımda batmıyordu. demek ki parça göz pınarıma yakın bir yerdeydi. tek gözüm kapalı olduğundan çok kaliteli bir seyir zevki yaşamıyordum. zaten rezalet de bir futbol oynuyorduk o ayrı. gözlerimi bir an bile sağa doğru çevirdiğimde batıyordu.

    maçın son bölümün de artık gözlerim aşırı yorulmuştu ve sürekli akıyordu sol gözüm. wesley sneijder'in 18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçında yaptığı şey gerçekleştiğinde adeta yerlerde paspas oldum. kardeşim kafama atladı ve gözlerim korkunç derecede acımasına rağmen o sevinç patlamasını doyasıya yaşadım. sneijder, bir sol 90'a uzattı, bir de sağ 90'a. sonsuza attığı ilk golü iptal olmuş sol gözüm için, fenerbahçe'nin içine boşaldığı 2. golü de maçı yarım yamalak yan yan bakan sağ gözüm için attı ben biliyorum :(

    not: dün (pazar öğleden sonra acıya dayanamayıp doktora gittim ve gözümden korkunç bir yabancı cisim çıktı. çıktığı anda rahatladım. doktorun dediğine göre maçı izleyip doktora gitmediğim için o cisim göz bebeğimi çizmiş. şu an iyiyim antibiyotikli damla damlatıyorum düzenli olarak)

    pişman değilim, galatasaray'a az bile. başka galatasaray yok
App Store'dan indirin Google Play'den alın