• 228
    bok gibi giderken birden en sevdiğim maçlardan birine dönüşmüş olan müsabaka. yıllardır biz böyle kaybediyorduk, bir kez de fenerbahçe böyle kaybetsin. düşünsenize maçın büyük kısmında hem de arena deplasmanında üstün oynayan, atakları harcayan, boş kaleye kaçıran bir fenerbahçe var, hatta işin gerçeği sikimde bile değil ama emenike'nin chedjou ile penaltı olduğu iddia edilebilecek bir pozisyonu da var vs. orta sahadaki en önemli oyuncuları sakatlanıp çıkıyor, yerine selçuk şahin giriyor, bizde daha hala tık yok. yetmiyor, birden bire stoperleri gereksiz yere mal gibi atılıyor ve takımı adeta sabote ediyor, ona rağmen oyun daha hala ortada. değil 1 puan, kontradan yenecek bir golle 3 puan bile alınabilir fakat son dakikalarda sneijder çıkıp iki tane sokuyor. yani gol atmıyor hani gerçekten sokuyor. bir sağdan bir soldan hem de jeneriklik, bazuka gibi.

    çok kötü lan. 5. dk'da atılan bir golle 1-0 kzanılan ve ortada geçen bir maç var, şöyle bir maç var. keyfi bambaşka gerçekten. piçlik olsun diye sağda solda "hak eden bizdik :(" demek ise paha biçilemez.

    not 1: prandelli istifa, lütfen.

    not 2: fenerbahçe şaka maka cidden büyük kulüp ha, bizim köyün ihtiyar heyeti dışındaki hemen hemen tüm yargı birimleri seni şikeden suçlu bulsun, 3 senedir küme düşme, ilginç bir olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın