• 55
    dediğine katılmasam da haklılık payı olduğunu düşünmekteyim. takımın şu haline baktığımda, taraftarın uğurlama organizasyonu düzenlemesi karşılıksız sevgi sahibi erkeğin sırf kıza yaranmak için hala peşinde koşup iyilik yapmaya çalışmasına benziyor. halbuki bu yaptıkları kızı kendinden daha da soğutuyor haberi yok. işte bizim yaptığımız da bu biraz. milyonlar kazanan adamların taraftarın ekstra girişimine gerek kalmadan reaksiyon göstermesi gerekir. göstermiyorsa zaten topunu satın, kulübü kapatın. senin kulüp başkanın sadece lafta kalan aziz yıldırımvari laflar ediyorsa, resmi siteyi taraftar sitesi gibi kullanıyorsa burada taraftarın çabası boşunadır kardeşim. fatih terim'in fotoğraflarını duvardan kaldırmakla, uefa şampiyonluğu videolarından kırpmakla büyük kulüp olunmuyor. bu tür küçük çıkar hesapları küçük takım ve zayıf karakter davranışıdır.

    bazen taraftar olarak fazla ince düşünüyoruz. organizasyon işsizlik değildir ama biz bunu yaparken kulüp bunu hak edecek tepkiyi koyamıyorsa, karşılığını veremiyorsa bizimkisi işsizlik olur. karşılık dediğimiz skor olarak değil elbet, kazanmak için sevmedik demagojisi ile savunmayın lütfen.

    yazarın dediklerine gelirsek eğer, ona göre futbolcu karşılamak, takıma bu tarz destek vermek gereksiz olabilir. olamaz mı? olabilir. sadece spor olarak görüyordur. fazlasının gereksiz ve boş zamanı çok insanların kendi egosunu rahatlamak için yaptığı bir şey olarak görüyordur. göremez mi? görebilir. bunun kutsalına laf etmekle ne alakası var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın