• 10606
    birden fazla çözülmesi gereken problemi var ve bu çözümleri uygulamak için malesef çok fazla vaktimiz yok.

    herkes beklerin oyunu genişletmeye katkısı olması gerektiğinden söz etmiş ama öncelikli sorunumuz oyunun en önemli pozisyonu olan orta sahanın ortasında net bur üstünlük kuramamamız. 2011-'12 sezonunda emre ve engin'in+elmander'in desteği ile selçuk melo ikilisi rakibin ön libero+iki merkezli orta sahasını domine ediyordu. bugün hem bahsi geçen desteğin olmaması hem de selçuk ve melo'nun eski dinamizminden uzak olması rakibin oyun temposunu kabullenmek zorunda kalan bir galatasaray ortaya çıkardı. mevcut şartlar altında yabancı sınırına takılmadan yapılabilecek hamle gökhan inler'di ki o tren kaçalı da çok oldu.

    oyunun merkezini ileri taşıyamadığımız ve topla arası iyi olan bir ileri uç elemanımız olmadığı için sneijder bu düzende etkisiz kalacaktır. savunma orta saha bağlantısını melo ile sağlayıp merkezi selçuk ve olcan'a teslim etmek bir çözüm olabilir. sneijder ideal konumunda olmasa da geçen sezon başarıyla yürüttüğü sol kenar pozisyonuna geçer, sağ kenarda yabancı rotasyonuna göre bruma/amrabat/yasin/aydın yer alır. ileri uçta tek alternatifimiz burak zaten.

    açıkçası prandelli ilk açıkladığından beri bu kadronun o istenen kontrol/hızlı pas oyununu oynayamayacağını düşünüyordum. hala hedeflenen oyuna uygun isimler takviye edilmiş değil.

    çok az vaktimiz kalmış olsa da olası transferler ile farklı çıkış yolları bulunabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın