• 10522
    beyler şimdi onu bunu bırakın da çok kötü durumdayız rakiplere nazaran. soru işaretleri ile dolu olan takım. bu sene sıkı bir takımlada hazırlık maçı yapmadıkki gücümüzü görelim. *

    hucümda üretkenlik namına hiç bir şey yok sneijderin henüz hazır olmadığını biliyoruz bu ilk haflarda sendeleyeceğimiz anlamına gelir, bruma tamam gelecek vadeden bir futbolcu ama vereceği gol ve asist katkısı ne olacak ? amrabatı anlatmaya gerek yok zaten. yasin öztekin benim beğendiğim bir futbolcu ama bu seviyede ne yapacak ? olcanda hazırlık maçlarında pek olumlu bir görüntü çizmedi.. burak desen özellikleri ortada en iyi yaptığı şeyleri bile kafası rahat olmadığında yapamıyor yapamadığındaysa trübünlerde homurdanmalar cabası * , yedeği umutu son yıllarda hiç bu kadar kötü görmemiştim berk ismail daha genç en fazla 3,0 giden maçın 70. dakikasında oyuna girebilir. daha forvet alınmadı! alınsada ne vereceği meçhul takıma ısınması vs derken.

    defans desen keza öyle semih yanında lider özellikleri olan bir defans olmayınca ne yapacağını bilemediği zamanlar oluyor, alex telles tam brezilyalı umarım toparlar, chedjou hazırlık maçlarında sağlam bir görüntü çizdi ama rakipler malumunuz zayıf takımlardı oda semih gibi lider oyuncu veya kule diye tabir edilen stoperlerle oynadığında etkili oluyor çok hızlı değil artı hava toplarını karşılama konusunda etkisiz kalabiliyor.

    benim sezon öncesinde gördüğüm tablo bu acaba benmi çok karamsar bakıyorum ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın