• 2609
    her gazete haberine hiçbir yaptırım uygulamaksızın copy/paste cümlelerle formaliteden açıklama yapan ama tarık çamdal transferi konusunda eskişehirspor, olcan adın transferi konusunda ise trabzonspor kulüplerinin transferler hakkında boş boğazlığına iki satır karşılık veremeyen yönetim.

    adamlar alenen galatasaray'ı sahtekarlıkla, çakallıkla, ahlaksızlıkla suçluyor, sen çıkıp 2 kelime edemiyorsun. evet hepimiz tarık çamdal'la bosman kuralları dahilinde görüşüldüğünü, burak yılmaz'ın serbest kalma maddesindeki ücret verilerek alındığı, engin ve selçuk'u sözleşme yenilemeyen trabzonspor'un elinden kaçırdığını biliyoruz. ama bu cahil, kıt akıllı köylü kurnazlarının amaçlarının farklı olduğunu da biliyoruz. saman altından su yürüttüklerini de biliyoruz.

    kurumsallıktan, kupalardan, başarılardan, galibiyetlerden, transferlerden önce kulübümüzün itibarını düşünmenizi istiyoruz. galatasaray kulübü bu ciğeri beş para etmez, bu adı her türlü pisliğe bulaşmış tıynietsiz kulüplerden fersah fersah daha şerefli, haysiyetli ve onurlu bir camiadır. bu kanı bozuklar ne kadar suçluysa, bunların ortalarda bik bik öterek galatasaray ismi üzerinden prim yapmasına müsade edenlerde o kadar suçludur benim gözümde.

    edit: biraz adınıza konuşmuş gibi olmuşum kusura bakmayın. ama genel kanının bu yönde olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın