• 8895
    ben karsiyim boyle 10 tane futbolcu gonderip 10 tane yeni futbolcu almasina.. avrupa'da kactane buyuk takimlar bunu yapiyor.. iyi kotu oyuncu yetistiriyorlar ve o yetistirdikleri genc isimleri takima monte ediyorlar.. bizdeki durum cok farkli.. eger takim iyi sonuclar almiyorsa.. medya'nin dolayli baskisindan yoneticilerin demecleri derken.. taraftarin sesi derken.. takimin yarisi gonderilir.. menerlik oyunu gibi onlarca yeni isim alinir.. ve bu nitekim buyuk bir risktir.

    sonucta bu isimlerle 2011-2012 sezonu ve 2012-2013 sezonunu domine ettik.. ha diyorlarki abilik yapabilecek birisi yokmus.. felan bu aralar medyada cok duyuyorum.. bence abilik gibi sifatlar.. turk futbolunun hastalikli bolgeleridir.. realde abi var mi ? yada bayernde ? yada dortmundta.. evet lider futbolcu ozeligi oyuncularimiz bir hayli fazla.. sneijder,drogba,selcuk inan,felipe melo gibi ama lider sifati olmayan hatta dogru durust oyniyamayan kaptanimiz var.. bence ince ve kucuk detaylar.. bu olumsuz gelismelerde buyuk rol oynuyor.. nasilki serbest vuruslarda.. topun basina drogba gecmesi gibi..

    eger gercekten bu takima yeni isimler alinacaksa.. bu lutfen 23 yasi altindaki isimler olsun.. gelecegi karanlik altinda birakmamak lazim
App Store'dan indirin Google Play'den alın