• 8891
    öncelikle 9 puanı kapatamayacak bir futbol takımı değildir. biraz kıpırdanabilse ligi hallaç pamuğu gibi atacaktır. ancak her şeyin başında en azından ocak sonuna kadar sabır gelmektedir ve bu sabrı gösterecek olan taraftarlardır. avrupa için de umutluyum, eğer bir maçlık sağlam bir motivasyon, sonsuz destekle juventus geçilebilir, geçilemezse de real madrid'in alacağı bir galibiyet sonrası uefa'da krallar gibi yola devam edilebilir. ayrıca allah korusun avrupa'ya veda etmek de dünyanın sonu değildir.

    artık şunu en azından kabullenelim, fatih terim artık yok. gönderilmesi doğrudur, yanlıştır artık tartışmanın da bir alemi yok, çünkü fatih terim artık yok ve uzun bir süre olmayacak. son 10 senede türkiye o kadar elit teknik direktörü yedi ki, olası 2 3 haftalık bir tökezleme döneminde mancini'yi de tepe taklak etmeye çalışacaklar. lütfen galeyana gelmeyelim, takıma da kendisine de biraz sabır gösterelim, güvenelim.

    daha önce de yazdım, yine yazıyorum. premier lig'i kazanmış 5 hoca sayın desem, sayacağınız 5 isimden biri şu an bizim hocamız. ama milyon dolarları vardı diyeceklere de cevabım, zaten o dönem m. united ve chelsea çakıl taşı ile alış veriş yapıyorlardı. adam öyle ya da böyle dünyanın en büyük en prestijli liginde şampiyon olarak geldi buraya ve tek başarısı da bu değil.

    elindeki kadro ne yazık ki kötü yapılanma, şansızlık ve sakatlıklar nedeniyle şu an oldukça kısıtlı:

    - sol bekte sağ bek
    - sol bekte sol açık
    - sol bekte stoper
    - sağ bekte stoper
    - sağ açıkta forvet
    - kalede ne yazık ki muslera'sız

    oynadı bu takım geçtiğimiz 1 ayda hem de defalarca.

    en azından 2 ay gıkımızı çıkarmayalım, elimizden gelen desteği verelim ve sabırlı olalım çok bir şey istemiyorum.

    kötü skorlar sonrası, yöneticiye, oyuncuya, eski - yeni teknik direktöre ve hatta kondisyonere sallamayı en azından bir süre bir kenara bırakalım.

    defalarca söylendi, ben de yine söylüyorum şimdi kayıtsız şartsız takıma destek olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın