• 8884
    geçen senenin 13. haftasında 25 puanla lider olan takım. bir önceki sene de yine 25 puanla 2. sırada bulunuyordu.
    hani son iki senenin uçanı kaçanı avlayan takımı bu sene niye böyle diyorsunuz ya. ona buna sallıyorsunuz. şu an takım geçen senekilerden çok da kötü diil.

    üstelik yerli oyuncularımıza son 2 senede doğru düzgün hiçbir takviye yapılmamıştır. elimizdeki yerlilerde bu iki senede 2 yıl yaşlandılar. ve de yıpratıcı bir şampiyonlar ligi gurubuna düştük. cluj'la braga'yla maç yapmıyoruz. juventus, real madrid'le maç yapıyoruz. üstelik senin bütün takımı toplayan teknik direktörün'de gitmiş. bakın gönderilmiş demiyorum, gitmiş. elinde bir buçuk senedir oynamamış bir engin var, hamit devreyi kapatmış. semih iğnelerle sahaya çıkıyor. yabancı sınırı gelmiş birde üstüne. drogba desen doksan dakikayı artık kaldıramıyor. zaten bu adama dilediğin gibi faul yapmakta serbest. takımının en önemli adamı muslera sakat kaç maçtır, şınayder gibi hucumda ki oyun kurucun, liderin de türk doktorlarından ümidini kesip italyalara gitmiş.

    e bu takım bu kadar arkadaşlar. ne yapalım? dün akşam izlediğim kadarıyla canla başla mücadele ettiler adamlar. ama bu kadar yapabiliyorlar. ne yapalım yani? kendimizi mi ısıralım?

    bence biraz sakin olalım arkadaşlar. bırakın onlar oynasın bizde izleyelim. hep sevinmek istemek bencilliktir. biraz da üzülelim be noolacak? hayır yani noolacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın