• 8608
    ruh geri getirme çalışmaları sırasında yanlışlıkla 2010 ruhunu geri getirmişler sanırım. ben dünkü mağlubiyete üzülmedim baştan söyleyeyim, ben sahadaki takımım yenilince değil, üstlerindeki formanın kutsallığını umursamayınca mahvoluyorum.

    benim takımım yenilmesin değil, yenilsin. o da mühim değil. mühim olan nasıl yenildiği. bu takım super final zamanı hem de kendi evinde yenilmişti fenerbahceye. ama o macta oyle bi oyun oynamıstı ki herkes takımıyla gurur duymustu. ama dün... resmen sahadaki ruhsuz adamları görünce utandım. bu kadar mısınız siz ya? fenerbahce macına cıkıyorsun, taraftarına mücadele etmeyi de mi cok görüyorsunuz? bu mu beyler galatasaray ruhu?

    ben yenilmeyen takım istemiyorum. benim takımım yenilsin varsın. ama mücadele ettiğini göreyim. dünkü 2-0lık malubiyeti alan takımdansa real madridden 6 yiyen takımı görmeyi tercih ederim. en azından onlar macın bir döneminde bana macı kazanabilme ihtimalini hissettirip gururlandırıyorlardı. sonra 6 yiyordu ama olsun. dün yediğim iki gol ve o sonucu getiren oyun inanın beni 6 yediğim real madrid macından daha cok yaraladı.

    bu sezon istediğiniz sırada bitirin ligi, ama ben macı izlerken öyle isteksiz göremeyeyim sizi. tek isteğimiz yenilirken de gurur duyacağımız bir takım görmek. fatih hoca gidince hemen bu özellik de onunla mı gidicekti beyler hı?

    yenilmeyin demiyorum, yenileceksiniz elbet. ama armanıza ihanet etmyin. bu ayıbınızı da örtmezseniz yazıklar olsun. ünal aysal ismi ise bünyemde alerji yapmakta şu sıralar, hiç girmek istemiyorum o konuya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın