• 120
    sadece felipe melo'yu alarak kapatabileceğimiz transfer sezonuymuş! biri üzerime toprak atsın..!

    ab vatandaşlarına gelecek serbestiyetle beraber en az 5, 6+2 kuralında ise en az 4 transfer beklediğim transfer sezonudur.. bakıyorum da cl'de çeyrek finale çıktık diye bazı arkadaşlar havaya girmiş, takımı yeterli görmeye başlamışlar..

    - takımın kulübesi çok zayıf, uzun vadede bu sorun çözülmeli..

    - savunma hattı cl kalitesinde değil ama bu sene sol bek hariç idare eder.. sol bek şart oğlu şart!

    -önlibero için hem as hem yedek oyuncu lazım.. 'sadece melo alınsa yeter' diyenler melo sakatlansa oraya kimi koymayı planlıyorlar? andrea yekta!? yaya gülselam!!?

    -takımın -yabancı kuralı düzenlenirse- acil olarak kanatlı düzene geçmesi lazım.. kanatsız futbol olmaz.. 1 değil 2 adam bekliyorum kanatlara. amrabat da onları yedekler.

    vs. daha da devam eder ihtiyaçlar..

    bizim hedefimiz nedir? cl şampiyonluğu.. o zaman kadro kalitesi olarak avrupa'da -tartışmasız- ilk 10'a girene kadar devam.. bu potansiyel var..

    son olarak 4 - 3 - 1 - 2 olmaz.. geçen sezon düşünülerek romantikleşmeyelim.. dayanabilen varsa ilk real maçını izlesin.. sonra otursun kanatlı sistemde oynayan dortmund'u real'e karşı izlesin..

    schalke mi? öncelikle onlar bizim vizyonumuz değiller.. 2ncisi fernando muslera olmasa görürdüm o 4 - 3 - 1 - 2 yi! ve yedek kulübesi boş takımı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın