• 2239
    http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16626.php

    --- alıntı ---

    sporseverlerin, uzun bir müddetten beri bu tv programının ısrarla yönetimimiz aleyhine her gün daha artan bir dozda yaptığı maksatlı yayınlara kesinlikle itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz.

    --- alıntı ---

    peki biz itibar etmeyelim, etmiyoruz da zaten de, sizin bu kadar itibar etmenizi neyle açıklayacağız? şu programa fırsat buldukça bağlanmanızı, özel röportajlar vermenizi neyle açıklayacağız? sizin ''bunlarla aramı iyi tutayım, daha fazla uğraşmak zorunda kalmayalım'' demeniz bu adamlar için zerre önemli değil. rüzgar nereye biz oraya insanları bunlar. yarın birgün yerin dibine soktukları aziz yıldırım çıkıp bunlara röportaj verse, aziz yıldırım'ı göklere çıkarırlar seni yerin dibine sokarlar. sen çıkıp bunların programına açıklama yapmadığın sürece de sana atıp tutarlar. o derece haysiyetsizdirler bunlar.

    o yüzden bu tür uğraşlar içine girecekseniz girmeyin zira bunlar ratinglerinin ufak da olsa artacağını bilseler, canlı yayında çıkıp sizin istifa ettiğinizi söylerler. arkasından canlı yayına bağlanıp yalanlamanızı beklerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın