• 6637
    kupadan elenmesi sürekli başarı isteyen taraftarları mutsuz etmiş. hakları tabi hep kazanmak istemeleri ama bir de işin insani boyutu var. galatasaray tarihinin belki de en muhteşem olduğu dönem 96-200 arasında takım 96-97 ve 97-98 sezonlarında sadece şampiyonlukla yetinmiş. sonraki iki sezon ise duble duble yaparak uefa kupasını almış.

    şimdi de benzer bir durum var. takım şampiyonlar ligi, lig ve kupa gruplarını kaldıracak seviyede değil. kabul edelim. çünkü bu takımın en iyi oyuncusu selçuk inan bile 27 yaşında ilk defa şampiyonlar liginde oynuyor. sen bu insanların bu tecrübesizlikle sürekli başarılı olmalarını bekleyemezsin. olabilir tabiki başarılı ama çok ama çok zor. her tarafa konsantre olacak kadar iyi oyuncu değiller. şimdi bi tarafa %60 konsantre oluyorlar diğer taraflara az.

    ha seneye bu daha da eşit dağılacak. ondan sonraki sene tam dağılacak. ama bu geçiş senesini taraftarın hoşgörüyle karşılaması lazım.

    bu sene cl'de hedefimizi tutturduk. artık ekstrası olur sadece. bundan sonra asıl büyük hedef şampiyonluk olmalı. çünkü seneye de cl hem maddi hem prestij açısından lazım bize büyümek için. hepimiz takımın ligde başarılı olmasını istemeliyiz.

    bu sene gerçekten geçiş senesi. seneye oyunculardan her kupayı almasını bekleyin ama bakın bu sene olmadı. olmazdı da. ama seneye çok daha güçlü olacağız. o zaman duble yaparız. yeter ki bu sene takımı yıpratmayalım ve kenetlenip şampiyon olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın