• 6172
    2011-2012 futbol sezonundaki oyununu mumla aratan takımdır. izlediğim maçlar sonucunda gözlemlediğim eksikler şu şekilde:
    1-) kaleye sırtı dönük oynayabilecek duvar pası yapabilecek, alan daraltabilecek, ayağında top tutabilecek santrafor: (geçen yıl bu işi elmander yapıyordu ancak ne yazık ki şu anda sakat) bu oyuncu neden gerekli: maç içinde melo, eboue, hamit gibi oyuncular sürekli ikiye birlerle ceza sahasına girmeye çalışıyor ancak gerek umut gerek burak ayaklarına hakim olamadıkları ve sırtları dönük oynayamadıkları için bu denemeler sürekli başarısız oluyor ve kontra atak olarak kalemize dönüyor.
    2-) agresif, takımı ateşleyici orta saha: (geçen yıl bu görevi engin ve melo yapıyordu ikisininde durumu malum) geçen yıl melo ve engin'in temelini oluşturduğu agresif alan daraltan presi bu yıl yapamıyoruz. geçen yıl top rakibin ayağına geldiği anda biri melo yada engin olmak üzere en iki kişi prese başlardı ve rakipten top alamasa pozisyonunu bozardı bu yıl maalesef bunu göremiyoruz.
    3-) şapkadan tavşan çıkarabilecek orta saha:(geçen yıl takımda yoktu hala yok) top sürekli ayağımızda kalıyor ancak doğru ayakta kalmıyor. takımı sürekli boş pas yapmaktan kurtaracak bir çalım yada pasla golü getirecek oyuncuya ihtiyacımız var.
    4-) sol bek: bu konuda artık yorum bile yapmak istemiyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın