• 6168
    2012 - 2013 sezonunu 7. hafta itibariyle lider götüren, ancak eleştiri bombardımanına tutulan takımdır.

    öncelikle:

    fatih terim: 2011 - 2012 sezonundan mantalite olarak hiç bir farkı yoktur, takıma atak oynayan ve keyif veren futbol oynatmaya çalışmaktadır, ancak bazı oyuncuların çok düşük formu sebebiyle bir mantalite ters tepmekte takım üretemediğinden sadece pas yaparak futbol oynamaktadır. bunun suçlusu da kendisi değil, formsuz futbolcudur. 2. dönemi ile yakından uzaktan alakası yoktur. çok farklı bir transfer politikası izlemiş, herkesin ağzının suyunu akıtacak transferler yapılmıştır. tamam 7 hafta geride kaldı ama asmaya kesmeye gerek yok, 34 hafta sonunda galatasaray'ı yine şampiyon yapacaktır.

    muslera: ona söylenecek söz yoktur. bir kaleciden beklenilen her şeyi fazlasıyla yerine getiriyor.
    dany: elimizdeki stoperler arasında şu an en etkili olandır. partneri maç gazozuna bile olsasemih kaya olmalıdır.
    cris: galatasaray'da ujfalusi'nin herhangi bir uzvu dahi olamayacak oyuncudur.
    eboue: bir iki maçtır bindirmemektedir, sebebi nedir gerçekten bilmiyorum.
    selcuk inan: son 3 haftadır oynadığı futbol ile gözümde inamoto'dan - saidou'dan farksızdır. al gülüm ver gülüm oynamakta, sağdan aldığını sola oynamakta, insiyatif almaktan kaçınmaktadır. son 3 maçta selçuk ile hatırladıgım tek şey attığı 2 frikik.
    melo: sahada olanın melo olduguna beni kimse inandıramaz. bambaşka biridir.
    amrabat: kendisini kanıtlama ve gösterme cabasındadır. bizim ondan beklediğimiz oyunun sıkısıtıgı anlarda evet oyunu acmasıdır. zaten kabak gibi açılmış savunmalara karşı boş pas tercihlerini yapmayarak takıma faydadan çok zararı dokunmaktadır. tek ihtiyacı olan zaman ve sabırdır.
    emre çolak: en korktuğum şey "ben artık oldum" demesidir, çünkü henüz olmamıştır. fiziği bir futbolcu fiziğine kıysala oldukca sönüktür. şiddetle orta açmaya çalışması gerekmektedir. sezon başındaki emre ile günümüzdeki emre arasında uçurum vardır.
    umut bulut: sakatlanmadan önce tam bir deli fişekti. son 3 maçta tek pozisyona girebildi, o deli pres yapan umut gitti, vasıfsız bir adam geldi.
    hamit altıntop: taş gibi top oynamasa da, diğer oyunculardan çok daha verimli olmakta, verimli olmaya çalışmaktadır. hataları vardır ama her geçen gün daha da iyiye gitmektedir.
    burak yılmaz: şu an takımın muslera'dan sonra en iyisi konumundadır. zaman zaman abanmak yerine o beklediğimiz plaseleri denese bizleri biraz daha mutlu edecektir. kuvveti ve isteği yerindedir.
    albert riera: sol bek değildir, hücum olarak balta'dan iyi savunma olarak balta'nın gerisindedir. galatasaray'ın topçusu değildir, olmayacaktır da.

    elmanderher daim ilk 11'de olması gerekendir, onsuz hücumda hiç yokuz. ileride top tutamıyoruz, atağa başlıyoruz - başlıyoruz - başlıyoruz ama kesinlikle sonunu getiremiyoruz. cılız bir orta, saçma bir top kaybı, etkisiz bir kafa ile hucumlardan kıçımıza baka baka geri dönüyoruz. şu milli maç arasında hemen aramıza dönmesini temenni ediyorum.

    son olarak, takım olarak formsuzuz, en etkili, en çok katkı beklediğimiz ayaklar çok formsuz ve etkisiz. onların kendisini toparlaması ile ligdeki bütün takımları hallaç pamuğu gibi atacağımıza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın