• 6164
    hala ve hala santrafor eksiği olduğu iddia edilen takım.

    beyler uyanın artık, biz oyunu ceza sahasına falan yıkamıyoruz, yanlışlıkla açtığınız premier lig kanalını kapatın önce.. biz oyunu rakip yarı sahaya yıkıyoruz fakat bir türlü ceza sahası civarında tutamıyoruz topu. tutsak gelene 3 gidene 5 atıcaz zaten..

    sözün özü pozisyon bulamıyoruz. görende forvetlerimiz her maç 5'er 10'ar pozisyona giriyor ama atamıyor sanacak..

    bu takımın eksiği santrafor değil kreatif bir ofansif orta saha oyuncusudur. biz burada boşuna bağırmadık kaka diye, kaka olmuyorsa nene diye:) (bu niteliklere sahip 10 numaramsı 2nci forvetler de dahildir tanıma)

    yönetim paraya boğulduğumuz bu sene de (ekstra lig tv geliri, fenerden cl hediyesi, 40bin kombine..) 'çilek' almayarak (nene dediğimiz adamı battı batacak denen beşiktaş alıyordu az kalsın hatırlatırım) çok büyük bir hata yaptı.

    umarım umut bulut (çok severim) 3-5 gol attı diye havalara giren taraftarın aklı başına gelmiştir.. (şampiyonlar ligi hedefi esasında eleştirilerim yoksa umut gibi oyuncular lig için fazlasıyla yeterli)

    edit: yanlış anlaşılmasın santrafor da gerekebilir, eksiklik olarak görülebilir fakat öncelik orta sahada bence, önce pozisyon sayısını arttırmalı takım, ceza sahasının etrafında topu gezdirebilmeli daha sonra forvetlerinin kalitesini tartışmalı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın