• 2051
    gündem alex, gündem aykut, abdullah avcı, quaresma, baros falan filan ama... arka planda yönetim çatırdıyor beyler.

    mete başol istifa ediyor. adnan öztürk iki tarafı keskin bıçak. refik arkan liseci yönetimlerin demirbaşı. diğer yandan şeffaflaşmaydı kurumlaşmaydı işi yattı gibi. lütfi arıboğan geldi ama sanki istenen kurumsallaşma bu değildi.

    bir yönetici bir şey diyor, başkası tersini söylüyor. abdurrahim albayrak tek başına pr yapıyor. başkan kendi ayrı telden çalıyor, her kanala bölük pörçük açıklama yapıyor, öyle ki hangi kanal sallıyor hangisi doğruyu söylüyor birbirine girmiş durumda.

    biz terim yokken yıllarca teknik direktörlere yardım edecek, işlerini kolaylaştıracak ve başarılı olabilecekleri ortamı sağlayacak yönetimler umduk ama onlar hiç gelmedi. başarı da gelmedi. şimdi ise terim var her şeyle ilgileniyor, başarı da geldi, transferler de doğru yapılıyor. ama bu sefer de yönetim teknik direktörü değil de teknik direktör yönetimi taşıyor sanki.

    terim galatasaray'ın başında sonsuza dek kalmayacak (keşke kalsa). o gün geldiğinde eğer 2002-2011 arasındaki saçmalıklara geri mi döneceğiz yoksa? aynı sınavdan tekrar mı kalacağız?

    yönetimlerimiz aslında hiç mi akıllanmadı yoksa?

    4 senenin ötesine yine bakmıyoruz. bakmıyorlar. yanlış yapıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın