• 2045
    fatih terim bir gün çıkıp ''önceliğimiz sol bek'' dedi mi? yönetim kafasına göre transfer yapmıyor teknik heyet kime hangi bölgeye ihtiyaç duyuyorsa ona göre transferi şekillendiriyor, fatih terim deseydi ki ''hakan'la bu iş gitmez muhakkak sol bek almalıyız'' gider alırlardı.

    bende hakan'ın sol bekte yetersiz olduğunu düşünüyorum ama alternatif bir sol bek alınmayışını yönetime bağlamak yanlış geliyor umut'la burağı almasak forvetimiz sercan elmander baros necati idi, melo ve hamit gelmese selçuk ceyhun yekta culio vardı bu takımda, son derece doğru transferler yapıldı doğru mevkilere, rotasyon açısından bizim kadar kaliteli kadro derinliği ve zenginliği olan bir takım yok... ufuk sabri gökhan zan dany * çağlar aydın culio yekta riera baros sercan yedek takımımız arkadaşlar, elmander * ve ceyhun da plaselerimiz, herkes doğal olarak tedirgin ama terim isteseydi sol bek alınırdı, terim istedi burak hamit amrabat melo dany umut hepsi alındı...

    demek ki hakan çağlar ve riera'yı orada kullanacak ve öncelik verilmedi, yönetim transfer açısından elinden geleni hatta fazlasını yapmıştır kanımca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın