• 5831
    az önce semih kaya başlığına entry yazacaktım kendisine bir şey olmaması çok sevdiğim yönünde bişeyler işte. neyse sonra durdum selçuk inan'ı düşündüm. elmander? dedim. muslera? dedim. engin baytar, emre çolak, eboue dedim de dedim anlayacağınız ve oraya yazmaktan vazgeçip bu başlığa geldim. teknik analiz filan yok yemişim galibiyeti, 3-5 puanı. bu takım benim için tamamdır her şeyiyle. azmiyle, hırsıyla, istemesiyle, arkadaşlığıyla tribünde ki taraftar kadar maçı istemesiyle.
    ben kendi adıma galatasaraylıyım doğdum, büyüdüm aklım erdi, sınıfta başarılı olduk, başarısız olduk, birilerine aşık olduk, birilerinden ayrıldık, halısaha turnuvasında 1. olduk, sikindirik takımlara yenildik, sakatlandım aylarca yattım, oruç oldum gözümü açacak halim yoktu, kavga ettik, kahvede batak attık cart yaptık curt yaptık ama hep aklımın bi köşesinde sarı-kırmızı oldu, ne yaparsam yapayım o anda hep yorgunluktan ölsem de maç olsa da izlesek oldu, çok sevindiğim zaman olsa da lan bi şampiyon olsakta asıl o zaman seviniriz oldu. beyaz zemin üzerine sarı olarak s ve kırmızı olarak g yazan amblem oldu hep aklımda. bunu okuyan kişi senin de öyle oldu biliyorum ha yok diyorsan sktr ol buradan zaten götoş. neyse tövbe tövbe devam edelim niye bunları yazdığıma gelince ben bu kadar galatasaray'ı severken, tutarken, ona bağlanmışken o maçın kazanılmasını ne kadar istiyorsam o sebepten ya da bu sebepten o sahada ki oyuncular da en az benim kadar istiyor bunu hissediyorum ve bu bana yetiyor. bazen derdim: "ah ulan şu hıyarın yerinde ben olsam en azından koşarım, bir yerlerimi yırtarım" ama şimdi izlediğim zaman maçları "helal olsun lan adam ne koşuyor", "olum elmander'e bak lan adam hala koşuyor", "lan semih'e bir şey olacağına bana olsun adam her topa kafasını sokuyor aslan be", kahvede herkes sakin sakin izlerken selçuk'a en ufak bir müdahale de milletin şaşkın bakışları arasında sövüyorum ya da ona dokunan oyuncuya, bir şey oluyor emre, engin biri yerde kalıyor içim acıyor şerefsizim ve bana bu duyguları yaşatıyor ya takım bu bana yetiyor. yenilseniz de elinizden geleni yaptığınızı biliyorum ya o yüzden kimseye kızamıyorum maçtan sonra her zaman sövecek bir adam olurdu ama artık takımda sövecek adam yok yenilsek dahi. sen nasıl güzel adamlardan kurulu nasıl güzel bir takım oldun be mübarek. allah sakatlık vermesin. tütütütütü maşallah.

    ama söylemeden edemiyeceğim baroş seni sevdik ama artık istemesekte veda vakti ve riera seni zaten sevemedik sen de veda etsen keşke bize. ayrıca sercan hırslı ol, çabala bir şey vermesen de biz seni severiz merak etme. ben kendi adıma ondan da çok ümitliyim ama 2 maçtır kadroda dahi yok. az kalsın unutuyordum çağlar az utan utan da çalış lan azcık ar damarın varsa, riera yerine deneniyor, engin deniyor, culio deniyor senin esas mevkin için başka adamlar deneniyor.

    ha bir de tabiki sen başımızdan eksik olma fatih hoca bu takım bu haldeyse, en büyük pay senindir. başka sözüm yok hakim bek.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın