• 50
    kendisinden önce bir tanım mevcut değil silinme sebebinde yanlış anlaşılmalar olmuş.

    öncelikle;

    a) herhangi bir başlığa girilen ilk entry mutlaka tanım veya başlıkla dolaysız olarak alakalı bkz olmak zorundadır. bir başlığa girilen ilk entry eğer tanım ya da başlıkla dolaysız olarak alakalı bkz içermiyorsa ilgili entry bu sebeple silinir.
    b) herhangi bir başlığa girilen ve tanım veya bkz içeren legal entry yazarı tarafından silinirse, kendisinden sonra girilen entry’ler bu sıfatla silinemez. moderatörler silinen entry’leri başlıklarda görebildikleri için bu hususu göz önüne alırlar.
    c) herhangi bir başlığa girilen bir entry’nin bu sebeple silinmemesi için en az bir tanım veya başlıkla dolaysız olarak alakalı bkz içermesi gerekir.

    - örnek -
    başlık: 6 nisan 2013 galatasaray barcelona maçı
    başlıktaki ilk entry: 6. dakikada johan elmander’in golüyle öne geçtik. (illegal)
    başlıktaki ilk entry: 2012-2013 sezonu şampiyonlar ligi çeyrek final ilk karşılaşması. ali sami yen arena’daki maç 21:45’te başladı. 6. dakikada johan elmander’in golüyle öne geçtik. (legal)
    ilk entry’den sonraki herhangi bir entry: 6. dakikada johan elmander’in golüyle öne geçtik. (legal)

    yani burada sizden her entry'nin başına bir tanım getirmeniz beklenmiyor. sadece başlık altına girdiğiniz ilk entry'nin başına tanım getirmeniz isteniyor. örneklerde de başlıktaki ilk entry şeklinde belirtme yapılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın