• 43
    yazım denetiminde hassas olan bu sebeple çokça entry ihbar etmiş ya da özel mesaj yoluyla uyarmış muhbir bir üye olarak bu konuya özellikle dikkat çekmek istiyorum. belli başlı kullanıcıların dili ciddi anlamda dejenere kullandığına, kendine hiç çeki düzen vermeyi aklına dahi getirmediğine üzülerek şahit oldum. bu dejenerasyon açıkçası sözlükten soğutmaya da başladı.

    bu sebeple aklımda şöyle bir fikrim var. açıkçası bilgisayar kullanmam fena değil de, yazılım, kodlama gibi hususlardan hiç anlamam. yapılıp yapılamayacağını bilmiyorum. yazım yanlışı sebebiyle silinen entry'ler için "entry'niz silindi" mesajının yanında bir mesaj daha gitsin ve yazım hatalarına vurgu yapılsın. çünkü silinen entry'nin sebeplerine bakanların çoğunluk olduğunu sanmıyorum ama entry'im niye silindi diye isyanlar gırla. neyse girmeyeyim bu konuya daha fazla sinirleniyorum çünkü.

    son olarak kesinlikle karma kalmalı. ben yeri geliyor, ofsayt olsun entry giriyorum. ofsayt almanın ilk anlamı "bu görüşe katılmıyorum" ancak, bazen kendinize söylediğiniz yalanlar, yüzünüze vurulduğunda ofsaytlamalar geliyor. bu farkındalığı yaratmak da önemli bence.

    diyeceklerim naçizane bunlardır. belirttiğim düşüncelerin admin/moderatör düzeyinde cevabını beklediğimi de belirterek, bu genel olarak katılaşan anlayışı da desteklediğimi söyler ve yazımı bu şekilde bitiririm. tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın