• 40
    seri oylama/muhbirlik yapanlar belirlensin. eğer sadece bir yazar üzerinde bu eylemler gerçekleştiyse cezaları neyse verilsin. veya oylama sistemi tamamiyle kalksın. zaten bir boka yaradığı yok. karma ifadelerine koyulan küçük düşürücü nitelikli olduğunu düşündüğüm sıfatlar kaldırılsın. rakamsal ifadeler kullanılsın ki onun da bir boka yaradığı yok.

    yazarlar gruplansın. kaç moderatör varsa o sayıda yazar grubu olsun. herkes kendi grubundaki yazarların entrylerine müdahale edebilsin.

    silinen entrylerin canlandırılma mevzusu hızlandırılsın. silmeye gelince çat diye 2 dk. içerisinde siliniyor. hemen düzenliyorsun canlandır diyorsun 2 hafta sonra onay geliyor/gelmiyor.

    niteliksiz entry konusuna pek girmek istemiyorum. ama silinen entrynin sebebine niteliksiz entry açıklaması çok açıklayıcı olmuyor. niteliksiz de niye niteliksiz ? ne sebeple ? kime göre ? neye göre ? sildiğin zaman anayasadan alıntı yaparak bunu bana açıklayabilecek misin ? açıklayamazsan yaptığın hatayı ne yaparak temizleyeceksin ?

    madem katı kurallar olacak. kural koyucular işlerini layıkıyla yapacak...!
App Store'dan indirin Google Play'den alın