• 29
    öncelikle eline sağlık düşünenlerin. zira sözlük eski halinden o kadar uzaklaştı ki, insanın yazası gelmiyor. 3 yıldır buradayım, bir sürü trol de kaliteli yazar da okuma şansına eriştim burada. sözlüğün nitelik olarak yukarı çıkması için bir şeylerin yapılacak olması güzel.

    öncelikle aklıma gelen bir kaç şey var;

    birincisi blog yazarlarının link verme hususu. kendi bloglarının sadece linkini vererek reklam yapmaya çalışanlara prim verilmemesi taraftarıyım. amaç galatasaray sözlük yazarlarıyla bir şey paylaşmaksa, blogda yazılan yazı sözlüğe aktarılıp altına da blogun linki verilir.

    ikinci tavsiyem biraz polemiğe sebep olabilir ama ben olması taraftarıyım, sözlüğü kendi istekleriyle bırakıp giden pek çok yazar var. bu kişilere sözlük olarak bir mail atılarak kendilerinin sözlükte yazmaya davet edilmesini isterim ben açıkçası.

    son olarak, kesinlikle fenerbahçe kompleksi üzerine bir madde belirlenip bunun sınırlarının çizilmesi gerekiyor. antu çok kalitesiz :( diye elitçilik oynayıp ardından fenerbahçe ile ilişkili bir sporcu veya olay karşısında mantık dışı yorum yaparak komik duruma düşüyor insanlar. lütfen bu konuda da bir şeyler düşünülsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın