• 469
    cüneyt çakır değil de fırat aydınus yönetse topun oyunda kaldığı süre en az bir 5 dakika fark ederdi diye düşünüyorum. herif bırakmadı ki adamlar top oynasın amk. her ikili mücadelede zırt çaldı düdüğü. 30 tane ülkede izlendi bu maç ya. resmen rezil olduk el aleme.
    onun dışında fener bize iyi çalışmış. ilk yarıda 25'ten sonra top hakimiyeti onlardaydı. janssen'in biri çok net 2 pozisyonu vardı. biz ise ilk 10 dakikayı feghouli, tolga ve gomis'in cılız 3 şutu dışında kaleye gidemedik. aslında çok sayıda yan top kazandık ama maalesef hepsini kötü kullandık.
    beklentim 2. yarıda fener'in fiziksel açıdan oyundan düşeceği ve galatasaray'ın bilhassa 60'tan sonra oyunu rakip kaleye yıkacağı yönündeydi. ki aslında beklediğim gibi de oldu. tam fener kalesine kamp kurmuş topu bir sağ bir sola atarak fener savunmasını açmaya çalışıyorduk ki belhanda'nın kırmızısı geldi. maçta orada koptu zaten.

    10 kişi kaldık diye bu kadar savunmaya çekilinir miydi peki. bence hayırç güçler birbirine yakın olsa da 10 kişi kalsak bile gol atma planımız olmalıydı. maalesef savunma yaparak geçirdiğimiz son bölümde fener topu yana geriye oynayarak zamanı eritti ve 1 puana razı olduk.

    11'e 11 devam etseydik kesinlikle kazanırdık. buna inanıyorum ama yine de oynana futboldan ve alınan 1 puandan memnun değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın