resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9105
    kendisi hakkında yapılan eleştirilerin iyi taraftar kötü taraftar değil; iyi insan, kötü insan ayrımıyla ilişkili olduğunu düşündüğüm kaptanımız. zira, bir futbolcu ortak gönül verdiğiniz takıma karşılaştırmalı olarak üç kuruş para karşılığında skor olarak en çok katkı veren kişilerden biriyse; ve ek olarak, yıllardır yerli sınırı eli kolu bağlarken takımınızın kadro yapısını rahatlatıcı rol de oynuyorsa, iki top kaptırdı, üç trip attı diye bunca yangın çıkartamazsınız. takımınızı seviyorsanız ve “sevginin” ne demek olduğunu, beraberinde hangi kucaklayıcı tavırları da getirdiğini biliyorsanız, kısaca iyi bir insansanız vefalı olursunuz ve kötü performans veren oyuncumuza bu kadar nefret dolu gözlerle bakmaz, nefret dolu sözlerle yaklaşmazsınız.

    kerem, umarım bu formayla bir şampiyonluk daha kazanacaksın ve hep beraber kutlayacağız. umarım performansını tekrar üst düzeye çekeceksin ve ben senin attığın gollere, yaptığın asistlere içim rahat şekilde bağırmaya devam edeceğim.

    gözünü, sözünü nefret bürümüş kişilere değil, armaya olan sevgisine önem vermeye ve onun için mücadele etmeye devam edeceğini umduğum, bizim için maçta yaptığı hatasından çok getirdiği puanlar olan kaptanımız, iyi ki varsın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın