• 15658
    bilgi almak amacıyla girip bolca yorum okuduğumuz platform. aslında buna ben de hizmet ediyorum bazen, çünkü platformun kullanımı kullanıcıların insiyatifine bırakılmış durumda belli düzenlemeler haricinde ki online bir paylaşım platformunun normali zaten bu.

    ancak, sadece bu platform için değil, tüm sözlük platformlarında artık her başlık için "bilgi" ve "yorum" sekmeleri ayrı ayrı yer alsa çok daha rahat kullanmaya devam ederiz gibi geliyor bana. çünkü galatasaray hakkında güncel bir şeyler var mı diye gün içinde 5-10 dakikalık aralıklarda ziyaret ediyorum burayı; ve çok yüksek oranda aslında gram merak etmediğim ve çoğunlukla bir fikrin ürünü olmayan yorumlarla karşılaşıyorum.

    yorumlar da kıymetli elbette, kamuoyu ne yönde bunu anlamak için muazzam bir kolaylık sağlıyor. ancak yorum okumak isteyenlerle o an için bilgi almak isteyenlerin aynı entryler üzerinden bunu yapması sözlüğü verimli şekilde kullanılabilir olmaktan çıkarıyor.

    benim gibi düşünen insanların sayısının oldukça fazla olduğunu düşünüyorum; belki buna dair farklı fikirler çıkar ve tüm sözlük platformlarının daha verimli kullanılması yönünde yapılacak bir değişikliğe bu platform öncü olur. yine de ne olursa olsun burası canımız ciğerimiz, tüm yöneticilerin ve düzenleyicilerin eline emeklerine sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın