• 54
    beşiktaş'ın 4. golünde beşıktaş hücum oyuncusu ve ümraniye savunma oyuncusu aynı hizadaydı, burada gerçekten var'daki adamın takdirine kalıyor ofsayt olup olmaması çünkü çizilen çizgilerin hassasiyeti 0 cm değil.

    faul pozisyonu için ise; pozisyonda faul yok çünkü cenk rakibinden önce sıçramaya başlıyor ve doğal olarak avantaj elde ediyor; yükseldikten sonra rakibine müdahalesi var evet, ama bu pozisyonlar ligimizde defalarca kez çalınmasına rağmen faul değil arkadaşlar. bunlar faul olsaydı ronaldo'nun şu an en az 30 kafa golü eksiği olurdu kariyerinde.

    hava topu mücadelerinde yüze darbeler haricinde en önemli konu, oyunculardan biri sıçrarken rakibe temas edip rakibin sıçramasına engel olup olmadığı. cenk sıçrarken rakibe bir müdahalede bulunmuyor, topa hamle ederken rakip sıçramakta geç kaldığı için altında kalıyor, temiz pozisyon.

    hakem gerçekten lig standartları üzerinde maç yönetiyor, kolay faul vermeyip mücadeleye izin veriyor. sevdim yönetimini.

    ama öyle bir dönem içindeyiz ki, hakem bunu sınırdaki beşiktaşlı oyunculara kart çıkartmamak için bile yapıyor olabilir. faul ve kart standardı oldukça yüksek maçın şu ana kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın