resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1038
    bugün çok iyi pres gücü denen mertens için transfer haberi düştüğünde sözlükte hem fikir olunan konular:

    1. gelmesin, tek meselesi patlayıcılığı olan adamı 35 yaşında ne yapacağız?
    2. forvet oynasın bari, napoli’de şu kadar gol atmış bizde de atsın.
    3. takım hem onu hem icardi’yi kaldıramaz; bu nasıl transfer planı?

    anlamıyorum, hafızamızda mı sorun var, yaşananlardan ders mi almıyoruz? futbol izleyicisi olarak bizler, taraftarı olduğumuz takımın başarılı olmasını istiyoruz. ama bunu isterken bizi o başarıya götüren teknik taktik detayları da saha kenarında kim olursa olsun ondan iyi bildiğimizi varsayarak hareket ediyoruz.

    okan buruk, futbola genç yetenek olarak başlamış, 2 büyük sakatlık geçirmiş, yıldızların arkasında orta saha olarak dinamizmiyle takımı toplayan bir rolde avrupa kupası kazanmış, o dönem avrupa’nın en büyük yıldızlarını alan takıma transfer yapmış; akhisarspor gibi bir takıma kupa kazandırıp başakşehir’i şampiyon yapmış, yani futbolun her kademesinde bulunmuş bir insan. hata yapabilir mi? yapar. insan çünkü, ama eminim bizim burada 1000 kişi kafa kafaya verip çözmeye çalıştığımız her problemi çözecek kadar akla ve bilgiye sahiptir.

    talisca gelir, gelmez başka konu. ama galatasarayımızı her şeye rağmen şampiyon yapmış bu adama hatalarıyla da güvenelim biraz. bir kaç hatasında ipin ucuna götürecek kadar her şeyi bu denli sorgularsak, 3 sene sonra benzer döngülerin içinde debelenen bir takım haline geliriz. erden timur’a hiç girmedim bile; bu iki adam şu an kulüp için büyük şans. artısıyla eksisiyle, talisca’lı ya da talisca’sız; yapsınlar bildiklerini. benim içim rahat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın