resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:84
Uyruk:Türkiye
  • 4952
    tek suçu bu gerizekalı ortadoğu ülkesinde, meslek lisesi terk futbolculardan oluşan bir takımı duygusallıktan uzak, profesyonelce yönetmeye çalışmasıdır. adam nerden bilsin 40 yıllık galatasaray efsaneleri bile egosu uğruna arkadasından kuyu kazar, adam nerden bilsin mal futbolcular dolduruşa gelip teknik direktör kovdurtmaya çalışır. amk böyle ülkenin.
  • 4953
    işte böyle başkan.

    marifet cambazda, cambaz iyi ise eğlence sektörü seni alkışlar. palyaço ile sirkler kendini döndüremez.

    futbol holywood gibidir. yıldızlar, renkli hayaller, kurulan sahneler, kırmızı halılar, galalar ve her gün her dakika büyük ilgi. delileri, psikopatları, farklı dünyaları vardır. bu dünyanın adamı değilsin lütfen kabul et. bu alemde cumhuriyet yok bizde başkanlık sistemi var. ama sen bu oyundan anlamıyor, danışman dediğin elemanlarla vaktimizi çalıyor, başkanlık sisteminde başkanlık yaptığını sanıyorsun.

    biliyorum daha büyük set kuracaksın. harika oyuncular, senaristler ve yönetmenlerle görüşüyorsun. ancak unuttuğun bir şey var her 10 filmin 8'i zarar eder biri başabaş gelir biri paranın canına okur. şimdi sosyal sorumluluk olarak gördüğün aşkımızın başındaki koltuğundan kalk. bu dünyanın adamı olmadığını bir kez daha düşün. bu dünyanın adamları aşk ister, eleman muamelesini değil, gönülden bir şakalaşmayı sever. gönül bağı olmayan yerde yıldızlar yıldızlıklarını bile unuturlar. selam vermezsen küser 10 gün kendine gelemezler. işte başkan 5 maça, 4 maça süper prim dersin sorunu çözdüm sanırsın, ama gönül bağı olmazsa gençler bildiklerini yapamaz olurlar.

    dünyamızın adamı, aşkımızın başkanı olamazsın. olamayacağını da biliyorum.

    üzüntüm büyük oynayacaksın. umarım zararların az, şansın ise bol olur.
  • 4954
    özellikle futbol haricindeki branşlarda amatör şubelerin yakaladığı başarılar ele alındığında tam anlamıyla efsaneleşmiş bir başkandır artık. kolay değil, daha birkaç yıl önce küme düşmeye oynayan bayan basketbol takımı, ünal aysal'dan sonra iki avrupa kupası kaldırmış, bu yıl da üç kulvarda kupa kazanarak tüm turnuvaları süpürmüştür.

    ayrıyetten galatasaray camiası, yeni bir fatih terim kazanmıştır;

    (bkz: imparator ekrem memnun)

    edit: eiffel uyardı, bayan basketbol takımının kazandığı eurocup, adnan polat dönemindeymiş.
  • 4957
    özellikle futbolda çok başarılı işler yapan efsane başkandır. koltukda olduğu son 3 yılda 2 lig şampiyonluğu, 2 sene üst üste şampiyonlar liginden gruptan çıkma (tarihimizde bir ilk) bir şampiyonlar ligi çeyrek finali, tahminen 1 adet lig ikinciliği, tahminen türkiye kupası kazandık ve kazanacağız.

    edit: sutoglan, metin olmak,hashus1099 uyardı lucescu zamanında da 2 kere üst üste gruptan çıkmışız.
  • 4959
    görev aldığı 3 sezonun 2'sinde şampiyon olması futbolun içine sıçmak olarak tanımlanmış başkan. maşallah çıtamız da pek yüksekmiş. 3 yılda 3 şampiyonluk alsa ortalama, 3 yılda 4 şampiyonluk alsa başarılı sayılacak demek ki.
    ne doyumsuz taraftarmışız be.
    bakın arkadaşlar bu sezon her ne kadar bizi tatmin etmese de kurulan kadro ciddi bir kadroydu. hepiniz kudurmadınız mı sneijder imzayı atarken. hanginiz inanıyordunuz "taraftar çıldırdı, drogba'yı istiyor" derken başkanın bunu gerçekten yapacağına. yapmayın gözünüzü seveyim.
    olabilecek en iyi şekilde yönetmiştir son 3 senede galatasaray'ı. allah kendisinden razı olsun. gelecek sene yapacakları hususunda da en ufak şüphem yok.
  • 4964
    http://amkspor.com/...i-soytarilar-296470/

    fenerbahçe yöneticilerinin, serinin 4. maçındaki aziz yıldırım ve mahmut uslu rezaletinden sonra adeta seyircilerin arasına oturtulması kararı ile gönlümü bir kez daha mest etmiştir. öyle g*te böyle y*rrak dercesine bir karar bu, yine zekasına hayran bıraktı bizleri.

    tabii yöneticiler ikinci devreyi göremeden terk etmek zorunda kaldılar stadı, bir nevi taraftar tarafından kovuldu. ülker arena'daki maçlarda yaşanan yönetici rezaletlerinin cezasını taraftara bıraktı ünal başkan, gerçekten büyük adam.
  • 4965
    kadın basket şampiyonluğunda pay sahibi değilmiş. işinize gelen şeyi bu adama, gelmeyenleri başkasına yamayamazsınız.

    ünal aysal, çok başarılı bir başkandır. net.

    basketbolda (kadın-erkek fark etmez) ömründe görmediğin kupaları gördün.

    futbolda ilk kez üst üste 2 kez şampiyonlar ligi gruplarından çıktın.

    kulüp ezeli rakibinin elinden kupa alıp duruyor. daha ne istiyorsun?

    tek başarısızlığı, terim'i yollama şeklidir. o da taraftarın gözünde bütün başarıları gölgeliyor.
  • 4966
    ya bilerek ve planlayarak -farkına vardigimi soylicegim- şeyi yapıyor yada sans ama basarili olduğu aşikar. peki ney mi farkına vardigim şey? bu adam geldiği zaman camianın bir futbol şampiyonluğuna ihtiyacı vardı ve onun yerinde kim olsa zaten ağırlığı buraya verirdi ve nitekim öyle oldu 0 dan bir kadro kuruldu ve herkesi supurerek takimimiz fbnin sahasinda hunharca şampiyonluğu aldı.. gecen sene ise camia artik erkek basketbolda sampiyonlukla hasret gidermek istiyordu ve ne tesadüftür ki yine oktay mahmudinin sistemi yıkılarak tamamen yeni liderler ve oyuncu kadrosu kurularak kurulan takim camianın hasret kaldığı şampiyonluğu kazandi. hemde hunharca..- yanlis hatirlamiyorsam 20 kusur macmi ney yenmişti üst üste - bu sene ise sırada kadın basket takimi vardı ve önce hocayı degistik sonra fowles vs. ağır top oyuncuları bırakıp yeni bir düzenle kadroyu kurduk ve ne tesadüftür ki bu takımda hunharca şampiyon oldu. hem de ne hunharca beeh. simdi ise bence sırada kadın voleybolu var. birazcık hakli olma payim varsa ki seneye voleybol butceside arttırılıyor basganin yeni hedefi bu branş. umuyorum ordada hedefe ulaşırız.
  • 4968
    yönetiminde,

    erkek futbol takımımız, fenerbahçe erkek futbol takımına kaydı.

    erkek basketbol takımımız, fenerbahçe erkek futbol takımına kaydı.

    kadın basketbol takımımız, fenerbahçe kadın basketbol takımına kaydı.*(u: ancak 5 mayıs 2014 galatasaray fenerbahçe kadın basketbol maçı'nda bizimkiler fena kaydı)

    hikayeye göre sana sorarım başkan;

    seneye herkesin fenerbahçe'ye kayma vakti gelmedi mi ?

    acısıyla, tatlısıyla 3. senesini geride bırakmaya hazırlanan, her insan gibi kendisi de hatalar yapmış, kupa canavarı, koltuğuna yakışan, klas başkanımızdır.
  • 4970
    iş bitiremeyici adamlarla her türlü kupayı toplayan başkan.

    seversin sevmezsin, ki ben sadece lafta kalan sözlerinden dolayı sevmiyorum, ama başarısız diyemezsin.

    şunu da net olarak söylemeliyim ki terim ile devam etseydi de şuankinden çok farklı bir durum olmayacaktı. o zaman da takım tel tel dökülüyordu. girdiği risk doğru bir karardı. sanırım tercih yanlış oldu.
  • 4971
    haksız yere bok atılan büyük başkandır.

    ünal aysal'ın kadın basketbol takımının şampiyonluklarında payı yoktur, ünal aysal turgay demirel'i şampiyonluk kutlamalarına çağırır mı gibi demeçlerle eleştirilen, mide bulandıran bir iki yüzlülükle horlanan başkandır ayrıca. kimse kusura bakmasın arkadaşlar, herkese her görüşe saygım vardır ama riyakarlığa asla.

    turgay demirel'i kutlamalara çağırır mıymışmış. ben olsam nispet olsun diye ben de çağırırım arkadaş, ''gelin başkanım beraber kutlayalım şampiyonluğu :)))):))))'' derdim. sırf turgay demirel'in o kıpkırmızı suratını görebilmek için çağırırdım ulan işte. ya o kadar saf bir adam değil ünal bey, en azından senden benden daha net görüyordur bazı şeyleri.

    yok kadın basketbol takımının şampiyonluklarında payı yokmuş falan filan. fatih terim şampiyon yaptı dimi kadın basketbol takımınıda ? hadi utanmayın, fenere koyup şampiyon olduğumuz bir gece de bunu da dile getirin de iyice ağzımızın tadı kaçsın. başkan daha ne yapsın be, ayırdığı bütçeyle kurduğu takımla getirdiği hocayla her kulvarda başarılı oldu kadın basketbolunda. fatih hoca fatih hoca diyosunuz, ünal aysal; galatasaray camiası içinde yeni bir fatih terim yarattı resmen.

    (bkz: ekrem memnun)

    galatasaray'ı her defasında yarı yolsa satıp gitmiş, egolarıyla takıma her daim faydadan çok zararı dokunmuş biri için* şu güzel gecemizi zehir etmeyin artık. zehrinizi akıtmayın, rahat bırakın ünal aysal'ı.
  • 4972
    2014-2015 sezonu öncesi, futbol için konuşuyorum, karizmayı biraz toparlamak için 2011-2012 sezonunda galatasaray ruhunu ayakta tutan yöneticileri yönetime alması gereken başkandır. karizmayı toparlamaktan kastım, malumunuz fatih terim'i yolladıktan sonra belli bir kesim kendisine cephe aldı. bu durumu biraz düzeltmesi açısından böyle bir hamle yapması bence olumlu karşılanacaktır.

    her şeyi geçtim, en azından ali dürüst gibi beyefendi ve maç sonları yaptığı soğukkanlı konuşmalarıyla meşhur bir yöneticiyi kesinlikle ama kesinlikle yönetimde tekrar görmek isterim. albayrak ve adnan öztürk de iyi yöneticilerdi ancak bu iki isme sıcak bakmayan taraftarlarımız da var. benim fikrim ise özellikle florya'nın albayrak'a emanet edilmesi yönünde. oyuncularla ilişkisi üst düzeyde bir insan. bakın felipe melo bile aldığımız başarıları kendisine armağan ediyor. var mı daha ötesi? adnan öztürk ise sanırım resmi site açıklamalarında kapak takmalarıyla meşhurdu. hatta sadece resmi sitede değil, sözlü olarak yaptığı konuşmalarda da çok akıllıca laflar edebilen, zekasını kullanarak hakkımızı savunan bir isimdi bana göre. bazı yanlışları oldu sanırım yönetimden çıkartılınca ancak aysal bu kriz durumunu çözmek istiyorsa bazı şeylere katlanmalı ve istemese de bu yöneticileri tekrar yanına almalı. yoksa kendi egosunu tatmin edecek diye takımın başı yanmaya devam edecek.

    hatta ve hatta pek adı anılmıyor artık fakat haldun üstünel konusunda da bence birşeyler yapılmalı. kendisini overrated bulanlar var ancak şu anda herhalde kime sorsak kendisini net bir şekilde bülent tulun, şükrü ergün gibi isimlere tercih eder sanırım.

    bu hamleleri yaptıktan sonra da eğer mancini ile devam edilecekse mancini'nin, yeni hoca gelecekse de yeni hocanın istediği isimleri transfer etmeli. saçma sapan oyuncular için parayı çar çur etmemeli.

    futbol bazında şimdilik bunları yapması bile bence taraftarı gönlünü bir nebze alacaktır.

    diğer branşlar için zaten en ufak lafım yok. özellikle basketbolda hem erkek hem de kadın basketbol takımımızı doğru kişilere emanet etmiştir. tıpkı ilk sezonunda futbol takımında yaptığı gibi. yıllardır görmediğimiz kupalar geldi müzemize. olaya sadece futbol açısından bakmak yanlış olur. ünal aysal bu sezona dek tüm branşlarda doğru işler yapmıştır ancak bu sezonun başında futbolda yaptığı bir hata alınan onca kupaya, başarıya da gölge düşürmemelidir. ünal aysal, büyük resme baktığımız zaman başarılı bir başkandır. bu sene bazı hataları oldu, doğrudur ancak kendisinin kredisi vardır.

    futbol şubesini tekrar şahlandırabilirse taraftarla arasındaki buzları eritir. biraz sabretmemiz lazım. ancak onun da yukarıda da bahsettiğim gibi bazı şeylere katlanması gerekecek. kendisi için galatasaray sk'yı şirket gibi yönetiyor deniyor. olabilir. ancak şirkette sevmediğin insanlar da olacaktır elbette. kişisel problemlerin yüzünden kaliteli elemanların işine son vererek şirketin veriminin azalmasına göz yumamazsın. dolayısıyla yol yakınken yönetime bazı isimleri geri alması gerekmektedir.
  • 4973
    kadın basketbol takımının başarılarında kendisinin payı yoktur. hatta erkek basketbol takımının başarılarında da kendisinin payı yoktur.

    zira ergin ataman'ı da ekrem memnun'u da basketbol şubesinde göreve getiren bizzat benim.

    tamam başkanın hatalı olduğu çok konu da var katılıyorum, onları ben de eleştiririm. ama sizin ünal aysal nefretiniz öyle bir hale gelmiş ki adamın gayet ortada olan başarılarına bile bok atmak için bahane arar, neredeyse onu eleştirmek için takım başarısız olsun diye dua eder olmuşsunuz. yazıklar olsun.
  • 4974
    turgay demirel'i sirf kipkirmizi suratini gorebilsin diye sampiyonluk kutlamasina davet etmesi istenen baskan. hayir bunu diyenler de, basket maclarinda hakem faciasi yasadigimizda butun gun hakem, federasyon diye dert yananlar. bir kere de tutarli olsaniz keske. o sahsin kutlamaya davet edilmesi aylardir parasi odenmeyen kadin basketbol takimimizla acik acik dalga gecmektir. dusunsenize yillardir finallerde sizi bicen hakemlerin basini karsinizda goruyorsunuz, belki de en mutlu gununuzde. bunun oyle basit bir sekilde gecistirilecek bir tarafi yok. tabi, bunu unal aysal tek basina karar verip yapmistir demiyorum. ancak etrafindan onu bu konularda uyaracak kisilerin olmadigi cok belli. nereden olsun ki zaten, baskan yardimcimiz cok mesgul.

    basketbol ve voleyboldaki yukselisimizi kesinlikle kucumsememekle beraber, futbolda 2013-2014 sezonunda aldigi mancini karariyla net bir sekilde bir cuval inciri berbat etmistir kendisi. bakin terim'i gondermesi demiyorum, cunku bu dogru bir karardi. ancak yabanci sinirinin oldugu, yerli futbolcularin kendilerini fasulye gibi nimetten saydigi bir ligde, rijkaard, del bosque, aragones gibi ornekler varken, mancini'nin de tutmayacagini hesaplamasi gerekiyordu. tum bunlarin ustune resmi siteden fenerbahce'yle ve federasyonla girilen gereksiz polemiklerle basarisiz gecen bir sezonu bir de sinir harbiyle gecirmemize neden oldu. bu arada sampiyonlar liginden iki kere gruptan ciktik, iki kere sampiyon olduk gibi argumanlarla gelmeyin bana, kalbinizi kirarim. bir kere su haziran 2013'te gelen yonetimle, ondan onceki yonetimi ayirmayi bir ogrenin. ondan sonra 10 aralik 2013 gunu istanbul'a kar yagmadigini dusunun ve mevcut yonetimle birlikte yapilan transferlere ve elde edilen sonuclara bir kez daha bakin.

    not: yemege gelsin de yuzu kizarsin dediginiz sahsin (sanki umrunda olacakmis gibi) sezon basinda sirf fenerbahce istedi diye, iki devsirmeye izin verdigini de unutmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın