resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4996
    turgay demirel'i sirf kipkirmizi suratini gorebilsin diye sampiyonluk kutlamasina davet etmesi istenen baskan. hayir bunu diyenler de, basket maclarinda hakem faciasi yasadigimizda butun gun hakem, federasyon diye dert yananlar. bir kere de tutarli olsaniz keske. o sahsin kutlamaya davet edilmesi aylardir parasi odenmeyen kadin basketbol takimimizla acik acik dalga gecmektir. dusunsenize yillardir finallerde sizi bicen hakemlerin basini karsinizda goruyorsunuz, belki de en mutlu gununuzde. bunun oyle basit bir sekilde gecistirilecek bir tarafi yok. tabi, bunu unal aysal tek basina karar verip yapmistir demiyorum. ancak etrafindan onu bu konularda uyaracak kisilerin olmadigi cok belli. nereden olsun ki zaten, baskan yardimcimiz cok mesgul.

    basketbol ve voleyboldaki yukselisimizi kesinlikle kucumsememekle beraber, futbolda 2013-2014 sezonunda aldigi mancini karariyla net bir sekilde bir cuval inciri berbat etmistir kendisi. bakin terim'i gondermesi demiyorum, cunku bu dogru bir karardi. ancak yabanci sinirinin oldugu, yerli futbolcularin kendilerini fasulye gibi nimetten saydigi bir ligde, rijkaard, del bosque, aragones gibi ornekler varken, mancini'nin de tutmayacagini hesaplamasi gerekiyordu. tum bunlarin ustune resmi siteden fenerbahce'yle ve federasyonla girilen gereksiz polemiklerle basarisiz gecen bir sezonu bir de sinir harbiyle gecirmemize neden oldu. bu arada sampiyonlar liginden iki kere gruptan ciktik, iki kere sampiyon olduk gibi argumanlarla gelmeyin bana, kalbinizi kirarim. bir kere su haziran 2013'te gelen yonetimle, ondan onceki yonetimi ayirmayi bir ogrenin. ondan sonra 10 aralik 2013 gunu istanbul'a kar yagmadigini dusunun ve mevcut yonetimle birlikte yapilan transferlere ve elde edilen sonuclara bir kez daha bakin.

    not: yemege gelsin de yuzu kizarsin dediginiz sahsin (sanki umrunda olacakmis gibi) sezon basinda sirf fenerbahce istedi diye, iki devsirmeye izin verdigini de unutmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın