resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4994
    2014-2015 sezonu öncesi, futbol için konuşuyorum, karizmayı biraz toparlamak için 2011-2012 sezonunda galatasaray ruhunu ayakta tutan yöneticileri yönetime alması gereken başkandır. karizmayı toparlamaktan kastım, malumunuz fatih terim'i yolladıktan sonra belli bir kesim kendisine cephe aldı. bu durumu biraz düzeltmesi açısından böyle bir hamle yapması bence olumlu karşılanacaktır.

    her şeyi geçtim, en azından ali dürüst gibi beyefendi ve maç sonları yaptığı soğukkanlı konuşmalarıyla meşhur bir yöneticiyi kesinlikle ama kesinlikle yönetimde tekrar görmek isterim. albayrak ve adnan öztürk de iyi yöneticilerdi ancak bu iki isme sıcak bakmayan taraftarlarımız da var. benim fikrim ise özellikle florya'nın albayrak'a emanet edilmesi yönünde. oyuncularla ilişkisi üst düzeyde bir insan. bakın felipe melo bile aldığımız başarıları kendisine armağan ediyor. var mı daha ötesi? adnan öztürk ise sanırım resmi site açıklamalarında kapak takmalarıyla meşhurdu. hatta sadece resmi sitede değil, sözlü olarak yaptığı konuşmalarda da çok akıllıca laflar edebilen, zekasını kullanarak hakkımızı savunan bir isimdi bana göre. bazı yanlışları oldu sanırım yönetimden çıkartılınca ancak aysal bu kriz durumunu çözmek istiyorsa bazı şeylere katlanmalı ve istemese de bu yöneticileri tekrar yanına almalı. yoksa kendi egosunu tatmin edecek diye takımın başı yanmaya devam edecek.

    hatta ve hatta pek adı anılmıyor artık fakat haldun üstünel konusunda da bence birşeyler yapılmalı. kendisini overrated bulanlar var ancak şu anda herhalde kime sorsak kendisini net bir şekilde bülent tulun, şükrü ergün gibi isimlere tercih eder sanırım.

    bu hamleleri yaptıktan sonra da eğer mancini ile devam edilecekse mancini'nin, yeni hoca gelecekse de yeni hocanın istediği isimleri transfer etmeli. saçma sapan oyuncular için parayı çar çur etmemeli.

    futbol bazında şimdilik bunları yapması bile bence taraftarı gönlünü bir nebze alacaktır.

    diğer branşlar için zaten en ufak lafım yok. özellikle basketbolda hem erkek hem de kadın basketbol takımımızı doğru kişilere emanet etmiştir. tıpkı ilk sezonunda futbol takımında yaptığı gibi. yıllardır görmediğimiz kupalar geldi müzemize. olaya sadece futbol açısından bakmak yanlış olur. ünal aysal bu sezona dek tüm branşlarda doğru işler yapmıştır ancak bu sezonun başında futbolda yaptığı bir hata alınan onca kupaya, başarıya da gölge düşürmemelidir. ünal aysal, büyük resme baktığımız zaman başarılı bir başkandır. bu sene bazı hataları oldu, doğrudur ancak kendisinin kredisi vardır.

    futbol şubesini tekrar şahlandırabilirse taraftarla arasındaki buzları eritir. biraz sabretmemiz lazım. ancak onun da yukarıda da bahsettiğim gibi bazı şeylere katlanması gerekecek. kendisi için galatasaray sk'yı şirket gibi yönetiyor deniyor. olabilir. ancak şirkette sevmediğin insanlar da olacaktır elbette. kişisel problemlerin yüzünden kaliteli elemanların işine son vererek şirketin veriminin azalmasına göz yumamazsın. dolayısıyla yol yakınken yönetime bazı isimleri geri alması gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın