resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2159
    bu taraftar ne ister hala anlamadım. şike yapan başkan mı, yoksa kulübü avrupa kupalarından men edilecek şekilde borç batağına sürükleyecek bir başkan mı ?

    nedir abicim sizin kriterleriniz ?

    ne yapması lazım bu adamın sizin gözünüzde başarılı bir yönetici olması için ?

    geçmiş yönetim sporcu transfer edildikten sonra borsaya bildiri yayınlıyordu, zaten bu sebeple bir çok kez ceza yedi.

    yeni yönetimin suçu kurallara uymak mı ?

    daha yazılacak o kadar çok şey var ki !

    oktay mahmuti de oktay mahmuti. adam başkana sövmüş ulan var mı ötesi. başkan bu küfürü yok sayar ise kim sallar onu bu kulüpte. ne çok seviyoruz deli gibi saplantıları. evet duruşu, adamlığı vs.. her yönüyle tam bize göre birisiydi mahmuti. hatta parkelerin mourinhosu derdim hep ona. ama yanlış yaptıysa cezası kesilir ve kesilmelide.

    hem eminim ki ünal aysal o küfürü yutup mahmutiyle devam etseydi buralar entryden geçilmezdi. olmadı başkan, o lafı nasıl yuttun başkan, şöle başkan böyle başkan.

    taraf olmayan bertaraf olur sözü ile icraatlerini gözler önüne seren bir iktidar partisi ile nasıl başa çıksın bu adama söyleyin allah aşkına ?

    ne desin mesela ? elime konuş desin mi başbakana yada suat kılıça ?

    yönetici olmak, hele hele 35 milyon taraftarı olan, sayısız başarıları bulunan bir spor kulübünü yönetmek öyle fm oynamaya benzemez.

    ünal aysal gayet profesyonel, soğuk kanlı, başarılı, zeki, çalışkan ve zengin birisi. bulunduğu yere de öyle silah kaçırarak, çeşitli cemaatlerin arkasına sığınarak gelmiş birisi değil.

    biraz sakin olun, biraz güvenin, birazda susun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın