• 2284
    bir sosyolog veya sosyolojiyle alakalı herhangi bir bilim dalıyla uğraşan biri olsam kesinlikle kendilerini inceleme altına alırdım.

    şimdi sırasıyla kendileri hakkında izlenimlerimi aktarmaya çalışıcam elimden geldiğince, evet herkes yazdı ama harbiden çok acayip abi.

    1. şike yaptıklarını kesinlikle kabullenmiyorlar.
    sayfalarca telefon görüşmeleri ortaya çıktı, hakkında bir kelam etmiyorlar. sanki biz kıçımızdan uydurup yazmışız gibi davranıyorlar. eskişehir maçını, ibb maçını, karabükspor maçı onlara göre gayet normal. çantayla paraları arabayla ebem götürdü sanki. tamam sakinim. devam.

    2. komploya kurban gittiklerini düşünüyorlar.
    ulan kim gazete müdürlerini arayıp yalan haber yazma emri veriyordu? yine mi ebem? hangi yönetici fener maçımızdan önce ligtv muhabirini arayıp kadroları istiyor? menemenspor mu? fenerbahçe taraftarı bunları görmezden gelip, tff-uefa-fıfa-nato ve dünyada ki her kurumun fenerbahçenin yükselişini engellemeye çalışıyor yalanına inandırıyor kendini. daha doğrusu inandırmış kendini.

    3. kendilerine cemaat'e karşı direnme misyonunu yüklediler.
    bu konu ise çok fena. aziz yıldırımın ilk günden itibaren ''başbakan'la aramızı bozamaz kimse'' türevinden açıklamaları herkesin malumu. fenerin yönetim kurulunun kimlerden oluştuğunu yazsam bu konu hakkında ne kadar yanıldıklarını farkına varırlar. aslında onlar da biliyor ya, o yüzden çok acayip abi.

    sonuç: çok acayip abi. daha birçok konu var ve sayfalarca yazılır çünkü bunlarda ki kafayı ben ömrü hayatımda görmedim. fener taraftarı* herşeyi inkar ediyor, belgeleri, telefon konuşmalarını dahi inkar ediyor ve yokmuşçasına davranıyorlar. bununla kalmayıp kendilerini olmayan bir kutsal savaşın ezilen tarafı olarak görüyorlar, cumhuriyetin koruyucuları yerine koyuyorlar. şaka gibi. dediğim gibi kafaya bak abi, çok acayip. kafalara bak. şikeci fener taraftarı oluyor cumhuriyet koruyucuları, şikeci fenerbahçe oluyor cumhuriyetin son kalesi. bide miting falan düzenliyorlar 500 kişiyle falan, çavuşoğlu çıkıp konuşma yapıyor. fener taraftarı dururmu, cezaevi önünde bayraklarla tezahürat da yapıyorlar. hahahaha. abi rezillik diz boyu.

    kafanı kaldır fenerli, yukarıya bak.
    sen istediğin kadar inkar etmeye çalış.
    bu ülke biliyor senin şikeci olduğunu, hakkettiğin cezayı vermesede.
    yukarda ki de biliyor gerçeği şüphesiz.
    ama.
    en önemlisi.
    sende biliyorsun kulübünün şikeye bulaştığını.

    o leke o çok sevdiğiniz çubuklu formanıza yapıştı ve çıkmayacak.
    peki siz galatasaraylılar dediğini duyar gibiyim ey fener taraftarı.
    bizim için ezeli rekabet o 34 mb'lik şike davasının iddianamesi açıklandığında bitmişti, 12 mayıs ise kadıköyde bunun altını çizdik.
    hadi eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın