• 2277
    hani çok da sevmediğin bir arkadaşın vardır ve kendine kötülük yapıyordur. en başta onu uyarırsın insaniyet namına. ama yok maldır, dinlemez. sen de ''kasımpaşa'' ''ne bok yerse yesin'' diyerek onu kendi haline bırakırsın. şu an aynen o durumdayız. rıdvan diyor ya ; ''10 aydır şike konuşmaktan bıkmadınız mı? '' diye. 10 aydır sizi kurtarmaya da çalıştık. tamam itiraf edelim arada taşağımızı da geçtik ama uyardık da. 10 aydır ciddi yazılarda herkes diyor ki fenerbahçe'yi bu hale aziz yıldırım getirdi. her yerde uyarıyoruz. biliyorum burayı da okuyorsunuz. ekşi'de başkaları, twitter'da başkaları, herkes yani. arkadaş, sizin başınızdaki en büyük bela, ne cemaat, ne tayyip, ne baransu ne de platini. sizin başınızdaki en büyük bela başınız. aziz yıldırımınız. aziz yıldırım bu kulübü kendi malı haline getirdi. artık fenerbahçe aziz yıldırım'ın malıdır. bunu dikkatli okuyun; 105 yıllık fenerbahçe aziz yıldırım'ın malıdır. açıkçası önemli bir kısmınızda yani fenerbahçe taraftarında at gözlüğü var. bunu dikkate alacak mısınız? adım gibi eminim sikinize bile takmayacaksınız. takımınızın adı azizbahçe olacak umurunuzda bile olmayacak.

    peki neden aziz yıldırım? çok mu büyük başarılar kazandı. ne yaptı? atıyorum, faruk süren'in yapamadığı ne yaptı futbolda? bu adam kendi teknik direktörüne '' takımı sen mi şampiyon yaptın sanıyorsun.'' demedi mi? amatör branşlar diyorsunuz, 100. yılınızda belki tarihinizin en temiz yılı olması gereken yılda 4 ukraynalı yüzücüyü binbir oyunla türk yapmadı mı? tesisleşme diyeceksiniz, stadın tapusu kaçak mı, yok mu belli değil. ne yaptı bu adam? bunların hiç birine cevap veremeyeceksiniz sonra da siz anlamazsınız geyiğine gireceksiniz. fenerbahçeli olmayan anlamaz diyeceksiniz. bilmiyor muyuz? vefadan bahsediyorsunuz. bu adamın vefayı hak edeck ne yaptığını söyleyemiyorsunuz işte. bu adam fenerbahçenizi küçük duruma düşürdü. bu adam tarihinizin en büyük başarısını kazanmış antrenörünüzü, zico'yu sırf 27 nisan 2008 galatasaray fenerbahçe maçı'nı kazanamadı diye kovdu lan. hani yarı finali bir golle kaçıdığınız sezon. sırf galatasaray kompleksinden kovdu. bu adam yüzünden vizyonunun genişlemiyor. bu adam yüzünden bütün derdiniz galatasaray. bu yüzden yıllardır galatasaray taraftarı şu mallar avrupa'ya gitse de 5 yiyip gelseler diye bekliyor. bu adam fenerbahçe'nin edirne dışına çıkamayacak olmasının sebebi. örneğin voleybolda çok bşarılıyız diyorsunuz. sizce, aziz yıldırım galatasaray'ı yendiğiniz sürece herhangi bir başarısızlıkta üzülecek miydi? hepiniz evet demişsinizdir şimdi. yarrak ''evet'' afedersiniz. sikine bile takmayacaktı. ama görüyoruz ki vizyonsuzluğunuz umrunuzda bile değil. hapiste tek derdi kendini kurtarmak ve düşerse de fenerbahçeyle birlikte düşmek isteyen adamın peşinden gidiyorsunuz. tekrar yazıyorum anlayın, kafanıza dank etsin diye;

    105 yıllık fenerbahçe aziz yıldırım'ın malıdır artık.
    bunu çubuklu formaya, o ambleme yedirebiliyorsanız yolunuz açık olun. bu da size son uyarımdır. umrunuzda olmayacağını bile bile.

    keşke aklınız başınıza gelse.

    tanım: nefret ettiğim taraftar grubu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın