resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 99
    20:45'i yaşadık senle beraber, bu sene başlangıcında büyük umutlarımız vardı.

    fernando meira, harry kewell gibi isimler kadromuza dahil olmuştu. yeni bir teknik direktörümüz olmuştu. başlarda kewell'ın sakatlığı, yaşı çok konuşuldu ama sen bize güven verdin ve sana inandık. ilk maçına çıkar çıkmaz daha ayağına top gelmeden gol attı harry kewell, o maç çalımları top sürüşü oyunu okuyuşu, çok beğenmişti ve de bonservis bedeli olmadan almıştık. fc steaua bükreş tarafından şampiyonlar liginden uzaklaştırıldık. ilk maçta kaleci hatasından iki gol yedik daha sonraki maçta ofsayttan gol yedik ve elendik. sen bize bi söz verdin, saraçoğluna finale gideceğiz diye. eyvallah dedik, üzerinde morgan de sanctis'i ve milan baros'u aldın. umutlarımızı daha da arttırdın. lige iyi başladık, puan kayıplarımız oldu. göz dolduran bir futbol oynuyorduk. güzel goller atıyorduk. uefa'da bellizona'yı biraz zorlanarak da olsa geçtik, hedefimizde ilerliyorduk. lincoln çok güzel top oynuyor, istatistikleri baştan yaratıyordu, baros 3 maçta 6 golle gidiyordu, kewell ve arda iyidi. sakatlık problemlerimiz devam ediyordu lakin yerleri dolduruluyordu. ligde kötü değildik, uefada gruplarda çok iyi oynayıp tek mağlubiyetle grubumuzdan çıktık. lincoln sorunsuzdu, takım iyiydi, kondüsyon eksiklerimiz vardı ama ilerliyorduk. hala defansta sorunlarımız vardı çok gol yiyorduk fakat yediğimizden fazla atıp galip geliyorduk. bordeux ile 0-0 berabere kaldık deplasmanda, avantajlı bir skordu, ve sonrasında. . .

    lig'deki 5-2'lik mağlubiyet. sen teknik direktörü gönderdin. gönderdiğinde ligde liderle 8 puan farkımız vardı ama önümüzde 13 maç vardı.

    sonra bülent korkmaz geldi takımın başına. sana olan güvenimiz devam ediyordu. takımın ruhu eksik bülent hoca bu eksiği kapatır dedik. bordeux'yu 4-3 ile son dakika da sabri sarıoğlu ile geçtik başkanım sen düşün. hamburg maçı geldi ve bülent korkmaz lincoln'ü oyundan aldı. şahsi fikrime göre yersiz bir değişiklikti. skora yatmak istedik, ama ilerde nonda vardı. lincoln'ün al bari hiç bişiyi atamadın bunu at bari diyerek verdiği pası bile atamayan bir nonda. skora yattık nonda top saklamaya çalıştı mehmet güven defansif oynadı ve maç 1-1 bitti. lincoln çıkarken, coach hey coach diye hocaya seslenmesi olay oldu. problemler başladı. maçlarımızda nadir gol pozisyonlarına girip nadir gol atabiliyorduk eski oyunumuzdan eser yoktu. hamburg'a 2-0'dan 2-3 yenildik lincoln gene oyundan alındı. ligde durumumuz kötüleşti. lincoln izinsiz ülkesine gitti filan derken fener maçı geldi. 3. olma şansın ve liderle puan farkını kapatabilceğin fikstür olarak şanslı çıktığın maçtan çok kötü futbol ile beraberlikle döndük. biz dizine yattık sen komple teorileri ürettin. hatalarını hep başkalarına yükledin.

    başkanım ben borç harç bilmem ben taraftarım maçımı izler desteğimi yapar ne olursa olsun can-ı gönülden taparım. her zaman tapındığımın karşılığını alamam ama yine de taparım. şimdi sana soruyorum sayın başkanım, bu gidişimizin sorumlusu kim? şampiyonluğu artık geçtim seneye avrupa umutlarımızı bile yıktınız. ama hala galatasaraydır candır diyerekten umutluyuz.

    değişim şart başkanım bunu sende görüyorsun. biz bu kadar seviyoruz bu kulübü ve bize bi açıklama borçlusun bence. ama kaçamak açıklamalarla komplo teorilerini değil. biz bunu bunu yaptık şurda hatalıydık bunun için şu önlemleri aldık demelisin sayın başkan. kalan maçların hepsini de almalısın başkan. hakemlere, federasyona, eski teknik direktör'e suçu atmamalısın. onlar hatalı veya değil fark etmez. bu teknik direktörleri takımın başına sen getiriyorsun. onların hatalarından sen sorumlusun. skibbe'yi arar oldum başkanım. sen iyi bir gidişatta teknik direktörünü harcayabiliyorsun. peki senin kötü gidişatında bu taraftar seni harcama hakkına sahip değil mi o zaman? ama biz taraftarız bizim işimiz desteklemek. tribünden yönetim istifa diye bağırsak hani o komplo teorine alet ettiğin ve sonra seni yüz üstü bırakan aziz başkan var ya sende onun gibi o koltukta oturmaya devam edeceksin başkanım. bize yapıcı çözüm önerileriyle ve dürüst olarak gel biz seni daha çok sevelim daha çok destekleyelim.

    bize bir açıklama borçlusun başkanım. bizim bu kadar umutlarımızı yıkmana, bu kadar kötü futbola alınan kötü sonuçlara karşın bize bunu borçlusun. dürüst olarak hatalarına kabul ederek ve bunların çözüm önerilerini bizlere de göstererek bir açıklama yap artık başkanım. bu kadarını hak ediyoruz. biz körü körüne destekleyen koyun sürüsü değiliz. biz galatasaray taraftarıyız. bizi artık adam yerine koyup ona göre hareket et lütfen başkanım.

App Store'dan indirin Google Play'den alın