resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1710
    renktaşlar kızacaklar ama, ben kendisinin tutuklu yargılanmasına fevkalade karşıyım. tamam, aciz hâlde görmek benim de hoşuma gidiyor bu adamı. fakat şeker ve tansiyon hastası, kaçma ihtimali bulunmayan bir adamın yargılamasının tutuksuz devam etmesi çok daha insani ve hukuki zannederim. bu kimi ergenekon, balyoz ve kck tutukluları için de geçerli.

    ha yargılandıktan sonra suçu sabit görülür (ki muhtemelen olacak olan bu), o zaman tutukla neyse cezası yatsın. fakat bu tutuklamalar artık cezaya dönüşmeye başladı ki bu hem tutuklamanın amacına, hem de insan haklarına aykırı bir durum.

    yalnız buna değinmişken şuna da değinmek lazım: kendisi kimi sol görüşlü fenerbahçelilerin nezdinde bir lenin, bir che mertebesine ulaştı neredeyse (hadi buradan tanım da çıkarayım: fenerbahçe'nin nato müteahhiti lenin'i). birader sormazlar mı, sen nasıl sosyalistsin ki hem bir nato müteahhitinin almaya çalıştığı silah ihalesinden ötürü yargılandığını öne sürüp bunu savunuyor ve adamı adeta 'direnişçi' ilan ediyorsun, hem çok matah bir şeymiş gibi "şike şike" tezahüratları yapıyorsun, hem de -tabi kimi sol franksiyonlar için geçerli bu- ergenekon ve balyoz davalarındaki hukuksuzları gözardı edip iş aziz yıldırım'a gelince "ama dava siyasi..." diyorsun! aziz yıldırımın bütün o hazımsız ve küçük dağları ben yarattımvari halet-i ruhiyesi, kendisinin yokluğunda fenerbahçe taraftarına iyiden iyiye sirayet etmiş belli ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın