• 195
    öncelikle bakınız #76002 ,

    kişisel çıkarların, egoların türkiyede herşeyin önüne geçtiği bir ortamda süre gelen ligin sözde en büyük maçıdır efendim, öyle olmuştur. kimisi canı tatile gitmek ister alır bavulunu izinsiz çeker gider, ötekisi buna trip atmaya devam eder en gerektiği anda o maçta oynatmaz.

    ben bir galatasaraylıyım yıllardır maçları takip eden, bu takıma gönül vermiş sıradan bir taraftarım kişi ve kurumlar üzerinde hiçbir şekilde yaptırırım yönlendirmem söz konusu olamaz, lakin duygularımla yaklaşırsam bazı olaylara söyleyecek bir kaç lafım var; tüm bunları canı gönülden takımımı sevmeme rağmen söylüyorum ey, mehmet topal, ey hakan balta ey arda turan ve aynı karaktere sahip türk futboluna hizmet veren futbolcular, gidin kardeşim bu ligi bırakın gidin başka yerlerde top koşturun hakkınızın karşılığını alın sadece parasal anlamda değil manevi anlamda da... bu kirli futboldan başka herşeyin döndüğü ortamdan çıkın, yol yakınken kurtarın kendinizi, yaptığınız işi severek yapın yarın olur unutursunuz bu yaşadıklarınızı ama adaletin olmadığı yerdesiniz ve harcanmayın.

    hayatımda izlediğim en berbat maçtı, bu sezon çöpe gitmiştir bu saatten sonra avrupa kupasına katılmak bile zora girdi puansal anlamda belki şampiyon bile olabiliriz bende biliyorum galatasarayın adının olduğu yerde her zaman umut vardır ama benim inandığım kadar içinizdeki herkes inanıyor mu buna? ama istemiyorum ben illa şampiyon olalım demiyorum temiz bir lig, ahlaklı futbolcular adaletli hakemler istiyorum. kim ne derse desin galatasaraysız fenerbahçe, fenerbahçesiz de galatasaray olmaz çıkartın bunlardan birini ligden kim zevk alacak ? ama biz bunuda beceremiyoruz yine yeniden söylüyorum birbirimize saygı göstermeyi öğrenmeden bu ülkede adalet beklemeyelim kimin lobisi güçlüyse o ağır basacaktır her zaman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın