resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 84
    kendisi başkan olmadan önce, bayan basketbol takımı ligden düşmüş, erkek basketbol takımı play out tan zor kurtulmuş, erkek voleybol takımı ligin en vasat ekibi, bayan voleybol takımı 2. ligde mücadele ediyordu. yönetime el attığında bayan basketbol takımı önce birinci lige yükseldi sonra avrupa kupalarında yarı final oynadı, kıl payı şampiyonluğu kaçırdı ve en büyük kupa olan cumhurbaşkanlığı kupasını ezeli rakibini farklı yenerek kazandı. şimdi avrupa finalinde ve şampiyonluğun en güçlü adayı. erkek basketbol takımı ligin en iyi takımlarından biri haline geldi, saygı duyulacak kalitede oyuncular takıma dahil oldu. erkek voleybol takımı gelecek için umut saçtı. bayan voleybol takımı son avrupa şampiyonu güneş sigortayı eledi ve yarı finale yükseldi.

    şimdi bunları neden yazdım herkes çok merak ediyordur. galatasaray başkanı demek sadece galatasaray futbol takımını başarılı yapacak demek değildir. galatasaray başkanı olmak demek galatasarayın adını heryerde 1 numaraya taşımak demektir. adnan polat başkanımızda bunun için uğrasıyor. her kulvarda güçlü bir galatasaray yaratmak için.

    futbol takımına baktığınızda 2005 yılının şampiyonlar ligi şampiyonu liverpool un hücum hattındaki iki oyuncu artık galatasarayda. adnan polat ı beğenmeyenler inamoto, bratu, petre, lukunku, tamas gibi oyuncuları çok beğeniyorlardı sanırım.

    adnan polat galatasaray takımının başkanıdır galatasaray kulübünün liderliğini en iyi sağlayacak olan kişidir.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın