• 47
    kağıt üzerinde zor gözüken maçtır.
    a. elmander yok. takımın dengesi bir oyuncu ile bozulur mu? bizde bu yıl evet. çünkü yedek kulübesi değeri yerlerde. yönetim risk aldı, cezalar, sakatlıklar konusuna girmeden 58 uygulanacak diye düşünüldü. ancak tahkimin başına engin tuzcuoğlu geldi yönetimin tüm hesapları şimdi fatih terim adam eder üzerine kurulu.
    b. rakipte olcan adın diye bir topçu var takımımız oyuncuları dışında ligde en beğendiğim adamdı. fatih hoca istedi ancak ronaldinho filan denerek ara transferde ciddi vakit ve enerji kaybedildi.
    c. maç ne olur? galatasaray taraftarına bağlı. maçın hakemi hakem cüneyt çakır *. galatasaray taraftarı 15. dakika da ahhh vahhh oooo sesleri ile oyuncularını oyundan düşürmez ve bana göre bir tür kırmızı kartlarını kendi takım oyuncularına göstermez ve onun yerine desteğini ve inancını gösterir ise galatasaray takımı maçı alacaktır.
    d. engin baytar. çok çalışmakta. aşırı sevmekteyiz. ancak daha basit ve dikine oynamalı.
    e. baros. hakeme dikkat etmeli sadece topla oynamalı.
    f. emre çolak. top çalmaları rakibe presi güzel kritik yerlerde kafasını kaldırmalı orta şiddeti ve iniş hesabını mühendis gibi yapmalı. iq'sü yüksek yapacaktır.
    g. sabri kaptan. şayet oynarsan şunlara lütfen dikkat et. rakibi ceza sahasına girmeden karşıla, hücumda topu lütfen basit oyna en uygun işi yap. oynarsan ve dökülürsen arena cehennemi senide benide bizide yakacaktır. basit oyna. unutma yıllarca cüneyt kaptan bile defalarca ıslıklandı.
    allah yardımcımız olsun. hakemden dolayı çekindiğim maçtır.

    edit; cevadprekazi'nin uyarısı ile c maddesi daha açık yazıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın