• 461
    her gün ya başka birini alıyoruz ya da bizden birisi saçma sapan rakamlara başka takımlara gidiyor. henüz batshuayi dışında gelen giden olmasa da takımızla alakalı haberlerde bir önceki cümledeki saçmalığı yaşıyoruz. madem şampiyonluk yönetim-futbolcu taraftarla kazanılıyor madem bu kadar önemliyiz her gün burada belli haberler dolayısıyla sabrımız sınanırken çıkıp birileri sürecin bizim olduğumuz kısmını da çözmeli. yoksa birbirini yalanlayan veya taca çıkaran muhabirler arasında laçkalaşan sinirlerimizle yönetim-futbolcu-taraftar üçlemesinin bir ayağı daha sezon başında yara alacaktır.
  • 462
    takımımız için tek beklentim çok çok iyi bir 8 numara transferi. kale, stoperler, kanatlar ve forvet yeterince sağlam. diğer bölgeler de eldekilerle yeterli seviyede sayılabilir. belki iyi bir sol bek. ancak diğer bölgelere yapılacak herhangi bir transfer 8 numaranın standardını düşürecekse kalsın.

    rabiot seviyesinde bir orta saha transferi ile bu takım yine şampiyon olur.
  • 463
    her transfer döneminde olduğu gibi taraftarın oyuncu beğenmediği dönem. her oyuncuya bir kulp takanlardan gina geldi. rodri'nin adı çıksa, aradğimiz profilde bir oyuncu değil diye istemeyenler çıkar. geçen yılı unutmayalım. o zaman da kimseyi beğenmeyip en sonunda ndombele gelmişti. en iyisini bekleyelim mantığıyla hareket etmemek lazım. kampa yetişen iyi bir oyuncu mu yoksa transferin son günü gelen yıldız bir oyuncu mu derseniz, ben ilk seçeneği tercih ederim.
  • 465
    doğru birkaç hamle ile mükemmel geçirilebilecek bir sezon. iş yerinde birkaç gündür fenerin uçup kaçtığı konuşuluyor ama transfer edilen kimse yok. biz de iyi bir hamle ile başladık transfer dönemine. daha doğrusu fenerbahçe'yi zayıflatan bir hamleyle.

    pilot bir arkadaşım var her daim diyor ki şu transfer olursa seni uçururum ama hep kendisi ve arkadaşları uçuyor. bunu diyip de hep onların uçması uyuz edici. en sonunda elemanı engelledim ağlayarak.*

    ne diyeyim transfer döneminde allah yardımcımız olsun. fenerliler gibi ağlamak bize yakışmaz. önümüze bakacağız.
  • 466
    takip etmesi keyifli transfer dönemi.

    2 yıllık iskeleti, omurgası oldukça iyi kurulmuş kadroya fazlasıyla yoğunlaşılacak 2-3 takviye.

    takımı çok iyi tanıyan, 2 yıldır istikrarlı giden teknik ekip, scout ekibi, transfer komitesi 2-3 bölgede yoğunlaşacak. bu açıdan kafam çok rahat.

    satışlar konusunda ise biraz şansın yanımızda olması biraz da yönetimin duruşuyla çok olumlu şeyler yaşanabilir.

    dursun aydın özbek beklenen 2-3 transfer dışında, beklenmedik bir isimle daha anlaşır ağustos sonunda, buradan yazmış olayım. ister pastanın üstüne çilek diyelim, ister muhallebinin üstüne fındık tozu.
  • 467
    eksikliklerin uzun süredir belirli olduğu, dolayısıyla eksiklikleri gidermek için çok da vakit kaybedilmemesi gereken, ancak alternatifler için beklenebilecek bir dönem. en az bir orta saha ve sağ bek trasnferi kamp döneminde yetişirse, son hafta hem ilave orta saha hem de kanatlar için veya transfer talebi gelen oyuncu yerine oyuncu alınabilir. yine genç fırsat trasnferleri yapılabilir özellikle fransadan. çünkü adamlar sürekli yetiştirdikleri ve yeni gelene yer açmak için ellerinde kalanı %20 satıştan kar payı ile makul bedellere bırakabilirler rahatlıkla. fransadan alınacak 4-5 gençten en az ikisi mutlaka para kazandırır. alıp weterlo'ya kiralamak lazım bazı oyuncuları...
App Store'dan indirin Google Play'den alın