• 1
    bildiğimiz gibi ali sami yen arena açılışından önce 1.5 sezonluk satılan kombineler, bu sezon itibariyle bitecek. bu da demek ki gelsin paralar.

    şaka bir yana henüz kesinleşmese de şampiyonlar liginde oynayacağımız hemen hemen garanti. gerek şampiyonlar ligine duyulan özlem, gerek takımın iyi olması ve de olası yeni transferler ile ben şahsen en az 35.000 kişinin kombine alacağını tahmin ediyorum. arena açıldığından beri satılan kombine 26.000. bu sayıyı rahatlıkla geçecektir yeni sezonda taraftarımız.

    şampiyonlar liginden gelecek gelir ortalama 15-20 milyon euro, en az bi o kadar da kombine ve localardan gelecek gelir. yönetime zaten güvenimiz tam.

    onun dışında bence 2012 2013 sezonunun güzel bir pazarlama stratejisiyle bugüne kadar ki en yüksek satış gelir rakamlarına ulaşması zor değil.

    stadyum geliri, şampiyonlar ligi geliri, şampiyonluk geliri, gsstore geliri( ki bence bu sezon yapılacak atılımla uçuşa geçecek), galatasaray markalarından gelirler vs vs. önümüz çok açık galatasaray olarak şimdi düşününce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın