• 1
    --- alıntı ---

    kombine fiyatlarında 2012-13 sezonu için herhangi bir artış yapılmadı..

    kombinesini yenileyenler %10 yenileme indirimi kazanacaklar..

    yenileme indirimine ilave olarak %10 gs bonus indirimi ve 12 taksit imkanı da olacak..

    pegasus ve güneykombine fiyatları: 1. kat 600 tl, 2. kat 700 tl, 4. kat 500 tl

    kale arkası fiyatlarını öğrencilere göre ayarladık, öğrenci indirimi sadece kale arkası 4. katta ve köşede 2 bloğu kapsayacak.

    öğrenci indirimli kombineler sadece genel satışta sınırlı sayıda olacak..

    yerini değiştirmek ya da başka bloğa geçmek isteyenler için 2 haftalık bir değiştirme dönemi yapacağız.

    yerini ya da bloğunu değiştirmek isteyenler, ilk önce yenileme döneminde kombinesini yenileyecek. sonra değiştirme döneminde farkını vererek başka bir bloğa geçebilecek. değiştirme döneminden sadece kombinesini yenileyenler faydalanacak.

    kombine yenileme dönemi 10 mayıs'ta başlayacak ve 27 mayıs'ta sona erecek. 2 haftalık değiştirme döneminden sonra genel satış başlayacak.

    kombine yenilemek, değiştirmek ya da almak için stada gelmenize gerek yok. online olarak kolayca yapabileceksiniz.

    doğu ve batı 4 kombine fiyatları değişmedi. 1750 - 1500 - 1250 tl

    --- alıntı ---

    (bkz: ozgur gundogan)

    https://twitter.com/#!/ozgurgundogan74
  • 2
    --- alıntı ---

    öğrenci indirimi yenilemelerde geçerli olmayacak. öğrenci kombineleri genel satışta sınırlı sayıda satışa çıkacak. fiyatı 350 tl olacak.

    sadece 4. katta ve iki köşe blokta yaklaşık 500 adet öğrenci kombinesi satılacak..

    öğrenci kombinesinde gs bonus indirimi uygulanacak, 315 tl ye inecek.

    tekrar yazıyorum, öğrenci kombineleri genel satışta satılacak, genel satış haziran ortasında başlayacak.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/#!/ozgurgundogan74
  • 6
    --- alıntı ---

    kombine yenileme dönemi başlıyor!

    üstelik birçok yenilik ve yepyeni avantajlarla!

    başarılı bir sezonun ardından sıra geldi kombine zamanına. bütün bir sezon boyunca takımını yalnız bırakmayan ve önümüzdeki sezonda da tribünündeki yerini almak isteyen taraftarlarımız için beklenen an geldi.

    kombinesini yenilemek veya yeni kombine almak isteyen taraftarlarımız için bir online kombine satış sitesi oluşturduk. bundan sonra internete erişiminiz olduğu her yerde bir tık uzağındayız.

    taraftarlarımızın hayatını kolaylaştıracak yeniliklerimizin ilki, fakat sonuncusu olmayacak olan online kombine satış sitemiz 10 mayıs’ta siz taraftarlarımızın hizmetine açılacaktır. zamanınıza değer verdiğimiz için... size değer verdiğimiz için... çünkü biliyoruz ki gücümüz sizsiniz!

    genel satışa çıkmadan önce, koltuklarını yenilemek isteyen mevcut kombine sahiplerimize öncelik hakkı tanıyoruz. üstelik %10 indirimle!

    10 mayıs – 27 mayıs tarihleri; sadece türk telekom arena kombine kart sahiplerinin koltuklarını yenileyebileceği ‘kombine yenileme’ dönemi olacaktır. bu süreçte mevcut koltuklarını almak isteyen taraftarlarımız sadakatlerinden dolayı %10 yenileme indirimi kazanacaklardır. gs bonus sahipleri ayrıca %10 oranında bir indirim ve 12 taksit fırsatından faydalanabilecektir.

    işte kombine hakkında merak edilen sorular ve cevapları

    • ilk defa kombine alacağım. 10 mayıs’ta alabilecek miyim?
    hayır. ilk defa kombine alacak taraftarlarımız genel satışı beklemek durumundadır. 10-27 mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ‘kombine yenileme’ ve 28 mayıs-10 haziran ‘koltuk değiştirme’ dönemlerinden sonra yeni kombineler, 12 haziran salı günü genel satışa sunulacaktır. yoğunluktan dolayı tarihlerde esneklik yaşanabilir. kesin tarihler için lütfen web sitemizden yapacağımız duyuruları takip ediniz.

    • istanbul dışında yaşıyorum. kombinemi almak için stada gelmek zorunda mıyım?
    hayır. 10 mayıs’ta hizmete sokacağımız kombine satış sitesinden kombinenizi satın alabilirsiniz. (www.gucumuzsizsiniz.com ) belirtmek isteriz ki eğer şu an kombine sahibi değilseniz genel satışa (12 haziran 2012) kadar kombine satın alamazsınız.

    • www.gucumuzsizsiniz.com sitesinde benim eski kombine sahibi olduğum nasıl anlaşılacak?
    sistemimize geçen sezon kombine alırken tarafımıza ilettiğiniz cep telefonu numaranız ile giriş yapabileceksiniz.

    • kombine sahibiyim ve önümüzdeki sezon yeniden kombine almak istiyorum. ancak şu an sahip olduğum koltuğumu değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım?
    10mayıs-27 mayıs kombine yenileme dönemi sona erdikten sonra bu dönem içinde kombinelerini yenilemiş ancak koltuğunu değiştirmek isteyen taraftarlarımız için koltuk değiştirme dönemi olacak. 28 mayıs-10 haziran tarihleri içinde koltuğunu değiştirmek isteyen kombine sahipleri, sistemimize girerek mevcut koltuklarını değiştirebilir, yeni koltuk satın alabilirler. altını çizmek isteriz ki mevcut koltuğunu değiştirmek isteyen kombine sahipleri, öncelikle kombine yenileme döneminde mevcut koltuklarını satın almak zorundadır.

    • koltuğumu belirtilen tarihlerde yenilemedim. koltuk değiştirme döneminde yenileyebilir miyim?
    hayır. belirtilen tarihlerde mevcut koltukların satın alınması gerekmektedir. aksi takdirde %10 yenileme indiriminden faydalanamayacaklar ve yeni bir koltuk seçmek için genel satışı (12 haziran) beklemek durumunda kalıp öncelik hakkını yitirmiş olacaktır.

    • mevcut koltuğumu değiştirirken fiyat farkı ödeyecek miyim?
    eğer mevcut koltuğunuz ile yeni satın alacağınız koltuk arasında fiyat farkı var ise bu fark ödenecektir.

    • öğrenci indirimi olacak mı?
    bu sezon genel satış (12 haziran) ile birlikte sınırlı sayıda koltuk öğrenci indirimi ile satılacaktır. öğrenci indirimi tarafımızca belirlenecek bloklarda yapılacak olup indirim oranı liste fiyatı üzerinden %30 olacaktır. gs bonus sahipleri, yine %10 kart indiriminden yararlanabileceklerdir.

    • geçen yıl öğrenci kombinesi almıştım. kombine yenileme döneminde bu indirimden yararlanabilecek miyim?
    hayır. mevcut koltuğunuzu öğrenci indirimi ile satın alamayacaksınız. öğrenci indiriminden yararlanmak isteyen taraftarlarımız genel satışı (12 haziran) beklemek durumundadır.

    • hem mevcut koltuğumu yenileyeceğim hem de ekstra koltuk alacağım? ekstra koltuklar için genel satışı mı beklemek durumundayım?
    hayır. sadece kombine yenileme döneminde (10-27 mayıs) koltuğunu satın alan taraftarlarımız, koltuk değiştirme döneminde (28 mayıs-10 haziran) ekstra koltuk alabilme şansına sahip olacaktır.

    • koltuk değiştirme döneminde kaç adet ekstra koltuk alabilirim?
    yenilediği koltuk sayısından bağımsız olarak her kullanıcı sadece 2 ekstra koltuk alma hakkına sahiptir.

    • koltuk değiştirme döneminde ekstra alacağım koltuklar için %10 indirimden yararlanacak mıyım?
    hayır. sadece kombine yenileme döneminde (10-27 mayıs) mevcut koltuğunuz için aldığınız yenileme indirimi dışında bir indirim olmayacaktır. ekstra alacağınız koltuklar için gs bonus sahibi iseniz bankanın sağlamış olduğu %10 indirimden yararlanabilirsiniz.

    • kredi kartım yok. www.gucumuzsizsiniz.com’dan nasıl kombine satın alabilirim?
    sitemizde ödeme seçenekleri arasında kredi kartı dışında havale ve eft seçeneği bulunmaktadır. bu seçeneklerden birini tercih ederek kredi kartsız satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. ancak bu seçenekler ile gs bonus’un sağladığı %10 indirim ve 12 taksit fırsatından yararlanamıyor olacaksınız.

    gs bonus’a başvurmak için:

    gs bonus’a başvurmak için

    gs bonus’a başvurmak için

    iletişim: 0212 305 1999 / gskombine@galatasaray.org

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...rler/haber/13389.php
  • 8
    https://www.gucumuzsizsiniz.com/ 'a tıkladığımda, çok yakında sizlerle diye uyarı alıyorum. millet ödeme sayfasına geçmiş :) benim laptop eskidi artık demek ki.

    yenilemeye çalıştığım kart.

    edit: süper kolay, hatta mükemmel rahat bir şekilde yenilenen kart. geçen sene şehir dışındayken arkadaşa kimlik fotokopisi fakslamam, istediğim yeri alamamam, kartta arkadaşın adının çıkması falan sinir etmişti, bu güzel oldu ehehhe.
  • 9
    - kombine yenileme yarın akşam sona erecek.. yüksek oranda kombine yenileme gerçekleşti, taraftarımıza teşekkür ederiz..

    - bazı gazeteler kombine yenileme oranının düşük olduğunu yazmış, tamamen art niyetli yazılar. lütfen itibar etmeyin..

    kaynak: https://twitter.com/#!/ozgurgundogan74

    takım şampiyon olmuş, 5 senedir beklediğimiz şampiyonlar ligi'ne gidiyoruz ve kombine fiyatları düşmüş. normalde maça gelmeyen bir arkadaşım kombine alıyor bu sene, neyin yenileme-mesinden bahsediyorsunuz?

    bu arada fanatik gazetesi hala çıkıyor mu yav?
  • 11
    --- alıntı ---

    kombineler ile ilgili önemli duyuru

    28 mayıs 2012 günü saat 13.00’de aktif olacak koltuk değiştirme dönemimiz saat 17:00’ye ertelenmiştir.

    saat 17:00 itibariyle www.gucumuzsizsiniz.com’da aktif olacak koltuk değiştirme dönemimizde, sisteme sadece koltuk yenileme döneminde (10 mayıs - 27 mayıs) koltuklarını yenileyen taraftarlarımız daha önce oluşturdukları kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapabileceklerdir.

    taraftarlarımıza duyurulur.

    --- alıntı ---
  • 13
    4 adet kombine alma limiti getirmişler her kullanıcı için.

    --- alıntı ---

    kombinelerde genel satış başlıyor!

    2012-2013 sezonu futbol kombineleri, 12 haziran saat 16:00 itibariyle kombine satış sitemiz www.gucumuzsizsiniz.com’da satışa çıkıyor.*

    sezon boyunca galatasaray’ımızın ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da oynayacağı tüm resmi ve dostluk maçlarında yer almak istiyorsanız 12 haziran’ı kaçırmayın!

    koltuğunuzu alın, takımınızı tribünden destekleyin!

    *her kullanıcı en fazla 4 kombine alma hakkına sahiptir.
    kombine fiyatları için tıklayınız.

    öğrenci indirimi ile ilgili hatirlatma: 2012-2013 sezonu futbol kombinelerinde öğrenci indirimi güney 4 tribününde sınırlı sayıda koltuğa uygulanacaktır. %30 öğrenci indirimli koltuklar internet üzerinden satılmayacak olup 20 haziran çarşamba günü 9:00-17:00 saatleri arasında türk telekom arena güney destek masasından yapılacaktır. gs bonus’a %10 indirim ve 12 taksit avantajı öğrenci kombinelerinde de geçerli olacaktır.

    kombine alımında resimli öğrenci kimliği ibraz etmek mecburidir. sadece öğrenci kimlik sahiplerine kombine satışı yapılacağından, kimlik sahibinin, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber bizzat kendisinin satış ofisine gelmesini önemle rica ederiz.

    öğrenci kombinelerinin satışı sadece kredi kartı ile yapılacak olup nakit ödeme kabul edilmeyecektir.

    taraftarlarımıza duyurulur.

    --- alıntı ---
  • 15
    hatirlatma(1) öğrenci indirimli futbol kombinelerinin satışı 20 haz. 9:00-17:00 saatleri arası tt arena güney yardım masasından yapılacaktr.

    hatirlatma(2) %30 öğrenci indirimli koltuklar internet üzerinden satılmayacaktır. gs bonus’a %10 indirim ve 12 taksit avantajı vardır.

    hatirlatma(3)kombine alımında resimli öğrenci kimliği ibraz etmek mecburidir.sadece öğrenci kimlik sahiplerine kombine satışı yapılacak.

    hatirlatma(4) kimlik sahibinin, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber bizzat kendisinin satış ofisine gelmesi gerekmektedir.

    hatirlatma(5) öğrenci kombinesi alacakların stada gelmeden http://www.gucumuzsizsiniz.com'da kullanıcı hesabı oluşturmalarını önemle rica ederiz.

    hatirlatma (6) öğrenci indirimi sadece güney 4 tribününden sınırlı sayıda koltuğa uygulanacaktır.

    öğrenci kombinelerinin verileceği koltuklar 500tl değerinde. gs bonus + öğrenci indirimi= 315 tl gs bonus'unuz yoksa=350 tl

    https://twitter.com/#!/Galatasaray_TTA
  • 20
    http://www.webaslan.com/...kombineSXHBQ54611SXQ

    yönetim çok akıllıca bir iş yapmış, eğer doğru düzgün yapılırsa artık özellikle lig maçlarında boşluk yaşanmaz ya da daha az olur.

    ayrıca kulübe de daha fazla gelir sağlanmış olur.

    --- alıntı ---

    maçlara gidemeyen kombine sahipleri, ellerindeki kombineleri her hafta bir başkasına bedeli karşılığında satabilecek. ancak bu işte aracı kurum g.saray kulübü olacak ve her kombine bilet için belirlenen ücretten, %25 oranında hizmet bedeli alacak. yani kabaca bir hesapla, 200 lira olan bir koltuğun bir maçlık yeniden satışından, kombine sahibi 150 lirasını geri alırken, satışa aracılık eden kulüp ise 50 lirayı kasasına koyacak. üstelik kulüp, daha önce satıp kasasına koyduğu kombineler için %25 oranında bir kar daha elde edecek. böylece sarı-kırmızılılar, bu işten son derece önemli bir gelir sağlamış olacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın