• 2096
    bütünden çok parçaları seven taraftar haline gelmiştir.

    harry kewell sevilen bir oyuncudur. neden sevilen bir oyuncudur ? sert şutları, skora katkısı, teknik olması ? hayır, güzel gülmesi.

    milan baros sevilen bir oyuncudur. neden sevilen bir oyuncudur ? bitiriciliği, golcülüğü, uzun şutları ? hayır, agresif olması.

    sabri sarıoğlu sevilen bir oyuncudur. neden sevilen bir oyuncudur ? hücum beki olması, ortaları, pres yapması ? hayır, üçlü çektirmesi.

    saydığım nedenlerin hiçbirisi, yukarıdaki oyuncuların saha içinde takıma katkı sağlamasını etkilemiyor.

    kewell'ı, baros'u, sabri'yi sevebilirsin. hakan'ı, aydın'ı, batdal'ı da sevebilirsin. ama bunları gülmesine, kikirdemesine falan bağlayınca inanın ki komik oluyor. mesela diyin ki kardeşim muslera çok iyi kaleci, topu oyuna iyi sokuyor. veya melo'ya bayılıyorum ben, oyunu iki yönlü oynayabiliyor. selçuk mükemmel adam, pasları yeter. ama ayyy gülüşüne bak harry'nin, baros hırsından topu yiyecek, sabri reyiz ccc diyince takıma zararınız oluyor.

    milan baros'un başlığna girdiğinizde "irzsiz namussuz şerefsizlere karsı elinden geleni yapan adam, kraldir. o da bu raconun kralidir. metin oktay, hakan şükür gol kralidir. milan baros galatasarayla taşsak geçenleri sikme kralidir. en sevdiğim kraliyettir bu da. itiraz edenin de cevabını milan the king versin." diye entry var, ciddiyim var. üstelik herhangi bir ironi ifadesi de yok bu entry'de. ne geçti eline bunu yazınca ? hiç bir şey. ama siz böyle yapınca baros gibiler de yüz bulup sorumsuzluk yapıyorlar.

    özetle, kişileri değil galatasaray'ı sevin arkadaşlar. baros da muslera da, hatta fatih terim de geçicidir. önemli olan galatasaray'dır. evet oyuncuları seviyoruz sayıyoruz ama göte göt diyelim. lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın